Forum » Strojna oprema » Lcd SAMSUNG 940BF težava
Lcd SAMSUNG 940BF težava
brassi lucca ::
Ojla
Včasih ( zelo redko ampak se zgodi - ponavadi ob zagonu ali krajšen začetnem delovanju) se mi pojavijo na tem ekranu
- približno 5 cm od desne stranice črta/e vzporedne z njo.
- ekran naredi sliko kot eno belo/roza meglo kot bi crknila vertikala
ponavljajoče pasove cca 1cm ( malo žagasti in vzporedni )
siguren sem pa da nagaja monitor , svetlobo imam nastavljeno samo na 50% , kontrast 80% , osveževanje 50Hz. Med igro ali delom teh nepravilnosti monitor ne počne , vhod DVI
Ponavadi reset računalnika pomaga , ponovnega ''redrawa '' ekrana pa ne morem naredit
A je kdo imel kakšne podobne probleme ( kolegu je crknil monitor podoben samo 16ms medtem ko ima 940B mislim 8ms , par dni pred iztekom garancije ( oba kupljena v BOF v BTC) serviserji so mu vrnili prav tak monitor nazaj ne da bi ga pogledali?
Drugače sem z monitorjem zelo zadovoljen.
LP
Včasih ( zelo redko ampak se zgodi - ponavadi ob zagonu ali krajšen začetnem delovanju) se mi pojavijo na tem ekranu
- približno 5 cm od desne stranice črta/e vzporedne z njo.
- ekran naredi sliko kot eno belo/roza meglo kot bi crknila vertikala
ponavljajoče pasove cca 1cm ( malo žagasti in vzporedni )
siguren sem pa da nagaja monitor , svetlobo imam nastavljeno samo na 50% , kontrast 80% , osveževanje 50Hz. Med igro ali delom teh nepravilnosti monitor ne počne , vhod DVI
Ponavadi reset računalnika pomaga , ponovnega ''redrawa '' ekrana pa ne morem naredit
A je kdo imel kakšne podobne probleme ( kolegu je crknil monitor podoben samo 16ms medtem ko ima 940B mislim 8ms , par dni pred iztekom garancije ( oba kupljena v BOF v BTC) serviserji so mu vrnili prav tak monitor nazaj ne da bi ga pogledali?
Drugače sem z monitorjem zelo zadovoljen.
LP
Moments before detonation , .....................TT
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prihajajo televizorji z ločljivostjo 8K (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 53376 (46736) | Okapi |
» | Popravilo LCD zaslona (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15136 (11977) | Telbanc |
» | Samsung lcd - zamenjani kondenzatorji - problem (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 15777 (14298) | Pyr0Beast |
» | Kater monitor: samsung 959NF ali Philips 109bOddelek: Kaj kupiti | 2129 (1441) | schurda |
» | Vprašanje za monitor experteOddelek: Pomoč in nasveti | 1942 (1476) | Muflon1 |