Forum » Pomoč in nasveti » web browser
web browser
balasko ::
V službi uporabljam firefox-a najnovejšega, doma pa sem si za foro naložil najnovejšo opero. Morem priznati, da je uporabniški vmesnik opere meni dosti bolj blizu in prijaznejši, čeprav je razlika minimalna. Problem pa je da mi opera deluje zelo počasi, počasi nalaga strani, počasi se prijavlja na e-mail, skratka počasi. zanimivo pa je še to da ko grem ma mail preko opere ne morem priponkat datotek k majlu. Fora je da ga samo bere in ga ne prebere in ne prilepi
Vprašanje je kako pohitriti delovanje opere.
Imam v planu namestiti firefox če ne rešim zadeve z opero
Vprašanje je kako pohitriti delovanje opere.
Imam v planu namestiti firefox če ne rešim zadeve z opero
Gwanaroth ::
V službi imaš verjetno hitrejši internet kot doma, zato ti doma odpira strani počasneje.
>zanimivo pa je še to da ko grem ma mail preko opere ne morem priponkat datotek k majlu. Fora je da ga samo bere in ga ne prebere in ne prilepi
To je popolnoma nerazumljivo. Kak mail? Mail client, ki je vključen v Opero, katerikoli drugi webmail? Skratka, povej malo več.
>zanimivo pa je še to da ko grem ma mail preko opere ne morem priponkat datotek k majlu. Fora je da ga samo bere in ga ne prebere in ne prilepi
To je popolnoma nerazumljivo. Kak mail? Mail client, ki je vključen v Opero, katerikoli drugi webmail? Skratka, povej malo več.
Lights often keep secret hypnosis..
balasko ::
v službi in doma mam isti internet (1024/256 kbit/s) SIOL in mi res ni jasno kaj bi lahko bilo
ko grem preko opere v yahoo mail in ko dam atachment datoteko se puščica miške spremeni v peščeno uro in piše da stvar poteka in se ne zgodi nič, če pa grem preko IE6 naredit isto pa gre vse brez problema!
ko grem preko opere v yahoo mail in ko dam atachment datoteko se puščica miške spremeni v peščeno uro in piše da stvar poteka in se ne zgodi nič, če pa grem preko IE6 naredit isto pa gre vse brez problema!
amigo_no1 ::
Dolpotegni si kakšen velik fajl (še prej zapri vse p2p programe)
ftp://ftp.arnes.si/packages/OpenOffice.org/stable/2.0.4/
http://file.siol.net/igre/
in glej kako hitro vleče (počakaj vsaj 5 minut, da se prenos "umiri")
Imaš wifi router ?
Kateri firewall imaš ?
ftp://ftp.arnes.si/packages/OpenOffice.org/stable/2.0.4/
http://file.siol.net/igre/
in glej kako hitro vleče (počakaj vsaj 5 minut, da se prenos "umiri")
Imaš wifi router ?
Kateri firewall imaš ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšla Opera 12 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20756 (15844) | Ganon |
» | Naslednik Hotmaila je Outlook.com (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 20830 (17587) | darkolord |
» | Profiliranje uporabnikov brez piškotkovOddelek: Novice / Android | 6562 (5299) | MrStein |
» | Kaj lahko počneš z WIIOddelek: Konzole | 2881 (2027) | oberskitona |
» | FireFox izgublja svoj delež (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9286 (6959) | fahrenGONE |