Forum » Operacijski sistemi » Linux boot screen
Linux boot screen
Kr_enn ::
Pozdravljeni,
instalirane imam win xp na eni particiji na drugo pa sem instaliru linux. Ker sem izbral prezahtevne sem se odlocu da jih odstranm in z partition magic naredim na novo particijo. Vendar ko rac. zazenem se se vedno pojavi boot screen od linux, kljub temu da sem pobrisu particijo in jo na novo ustvaril. kako se znebit boot screena??
Lp
instalirane imam win xp na eni particiji na drugo pa sem instaliru linux. Ker sem izbral prezahtevne sem se odlocu da jih odstranm in z partition magic naredim na novo particijo. Vendar ko rac. zazenem se se vedno pojavi boot screen od linux, kljub temu da sem pobrisu particijo in jo na novo ustvaril. kako se znebit boot screena??
Lp
Gapi ::
Dej od windowsev inštalacijski cd notr in izberi repair , tm ko se ti odpre konzola ,trenutno ne vem kera je to opcija tm napiš fdisk /fixmbr . No neki v tem stilu.
Gwanaroth ::
Daj CD od XPjev v pogon, bootaj s CDja, ko te vpraša pritisni črko R za vstop v recovery console, vprašalo te bo še za admin geslo in nato izvedi ukaza fixboot ter fixmbr.
Lights often keep secret hypnosis..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Narobe inštaliran boot sector, kaj naj storim? HITRO, če se da :DOddelek: Pomoč in nasveti | 1032 (694) | Spajky |
» | windows XP se mi nočejo zagnati (prilagam sliko ekrana)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4899 (3584) | vbohinc |
» | Xp se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1510 (1431) | bluefish |
» | zelo zelo velik problemOddelek: Operacijski sistemi | 1880 (1468) | schranzek |
» | Uninstall Suse Linux 10?Oddelek: Operacijski sistemi | 2235 (1853) | Gapi |