Forum » Programska oprema » xp gre na en disk na drugega pa ne
xp gre na en disk na drugega pa ne
bomber111 ::
imam problem z nalaganjem xp-jev na disk 40 gb na pentiumu 666 mhz.
disk mi v windowsih prepozna in ga lahko normalno uporabljam kot dodaten disk. če pa vzamem starega(3gb) ven na katerem so naloženi xp-ji in inštaliram xp-je na disk 40 gb gre cel postopek inštalacije skoz( že finalizira) potem se še enkrat resetira in ko že pokaže uvodno sliko windows stvar zmrzne. a bi lahko kaj v biosih zmrdo ker sem nekaj isko pa možno da sem kaj spremenil
disk mi v windowsih prepozna in ga lahko normalno uporabljam kot dodaten disk. če pa vzamem starega(3gb) ven na katerem so naloženi xp-ji in inštaliram xp-je na disk 40 gb gre cel postopek inštalacije skoz( že finalizira) potem se še enkrat resetira in ko že pokaže uvodno sliko windows stvar zmrzne. a bi lahko kaj v biosih zmrdo ker sem nekaj isko pa možno da sem kaj spremenil
- spremenil: bomber111 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z nezaznavanjem diska (NUJNA POMOC)Oddelek: Strojna oprema | 1930 (1426) | LeXani |
» | NTLDR-nisem dobil rešitveOddelek: Operacijski sistemi | 1268 (1006) | andi5 |
» | Photoshopov scratch disk in XPjev page fileOddelek: Programska oprema | 1076 (1005) | Avenger |
» | mi je crknil trdi disk????Oddelek: Pomoč in nasveti | 2449 (2329) | Tomay |
» | Problem pri kloniranju z Ghostom!Oddelek: Pomoč in nasveti | 863 (765) | Lith |