Forum » Programska oprema » Branje registrskih tablic
Branje registrskih tablic
flasha ::
Pozdrav!
Zanimam me če obstaja (in kje dobit) porgram ki bi bral registrske tablice. In sicer na računalnik bi priklopil kamero in jo nastavo na višino tablice in potem bi program slikal ter prebral registrsko ter si jo zapomno (jo nekam shrano) ali obstaja kaj takega???
Zanimam me če obstaja (in kje dobit) porgram ki bi bral registrske tablice. In sicer na računalnik bi priklopil kamero in jo nastavo na višino tablice in potem bi program slikal ter prebral registrsko ter si jo zapomno (jo nekam shrano) ali obstaja kaj takega???
Thomas ::
Recognita in ostala taka šara mora biti več kot dovolj!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
za to vem ja sam kak bi to naredo da bi sam delal pa da bi pol shranjeval (tak program če obstaja?) ker npr. da bi bil 24ur na dan z akkompom pa da o bi prišo avto pa da bi slio pa pol dal v program da prečita nima smisla ker ti si lahk na roke pišem:P
Thomas ::
Hja no.
Če bi znal programirat, bi lahko avtomatiziral zadeve. Sklopil Recognito ali kakšen drug OCR in filmanje.
Dobi nekoga, naredil ti bo za milijonček SIT, ali pa še ceneje. Ni problema.
Če bi znal programirat, bi lahko avtomatiziral zadeve. Sklopil Recognito ali kakšen drug OCR in filmanje.
Dobi nekoga, naredil ti bo za milijonček SIT, ali pa še ceneje. Ni problema.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Kekec ::
A res to potrebuješ, nam so to v fimri nastavli komaj cakam prvi sneg ki bo zamazal tablice ... že vidim kaos!
am ne jaz bi to sam tak mel doma (privat) vem da to firme delajo pa to :P
aja ze sn našo programček k ze slike prebere registrsko in jo pod slio izpiše v obliki npr. MB32123 sam je problem ker je nikamor ne shrani jaz bi pa rad da bi jo shrano npr v kako beležko:P
pozna kdo kaj takega?
aja ze sn našo programček k ze slike prebere registrsko in jo pod slio izpiše v obliki npr. MB32123 sam je problem ker je nikamor ne shrani jaz bi pa rad da bi jo shrano npr v kako beležko:P
pozna kdo kaj takega?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Preverjanje vinjet s kamero (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 20891 (3052) | mkos2 |
» | Kazen mestno redarstvo Ljubljana (ni mogoče)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4911 (3955) | St235 |
» | Izgubljena registrska tablica (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 11592 (10537) | mihec87 |
» | V Nemčiji je avtomatsko preverjanje registrskih tablic neustavno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 10544 (9337) | darkolord |
» | ANPR tudi pri nas?Oddelek: Novice / Zasebnost | 5180 (3837) | Matevžk |