» »

Pusti službo, da lahko dobiš PS3 (in jo raztelesiš)

1
2
3

Nejc Pintar ::

Vse bolj se navdušujem nad dablju-dablaj. Sicer nisem neki gamer, ampak ob opazovanju te kar zrajca da bi imel wiimote v rokah pa bi ribe lovil.:)
Lahko je biti prvi, če si edini!

suntrace1 ::

LOL, folk se bo še polomil s tem gadgetom :D

Zakaj sem z Wii in ne tolk za PS3- very lolish :))

Pesimist ::

jah in ce bi jo playstation 3 vsipala se wiii nebi vec fstala iz kome :D
Tak nekako tudi pracakujem da bo v real life potem >:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

@LOL ::

PS3 filigranska notranjost
Glejte in se čudite kako so Japonci poskrbeli za hlajenje vsega in podobno. Lepo. Ne pa PCjeve garjave škatle z 10imi ventilatorji ki potem še precej brnijo

_pobesneli_ ::

če bi bil wii zapakiran v tako embalažo kot je zgoraj v muviju ne bi dosti zbiral :))
Gregor

mtjz33 ::

@LOL, nič novega nisi pokazal. Zadeva je objavljena že v novici. In to z ENG komentarji. LOL

@LOL ::

:8)

No še vedno ostane izjemno načrtovanje notranjosti konzole. Res super. Zgleda so se temu res posvetili. In za povrh je konzola še izjemno tiha zaradi velikega venta. Pa da še ne omenjamo tega da ima zadvea notranji adapter
Ne pa tisto govno od Xbox360 ko se je prvim kupcem pregrevalo:|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: @LOL ()

Pesimist ::

Taki vent oz tako ohisje z takim ventom stane 99 evrov. Pol meterski vent mogoce malenkost manjsi a krepko vecji od 140mm na levi strani ohisja sem gledal v conradu avstrijskem. Ko ona boxa za klimo ko ma vlki vent.

Tr0n ::

@LOL: Bomo vidli kolko se bo pregrevalo, ko bo nekaj casa zadeva v uporabi.

Sam design in velikost je vsekakor ugly. Kot da bi mel rostilj ali pa pekac za tople kruhke.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tr0n ()

Pesimist ::

Meni se pa PS3 bolj dopade kot vse tri. Drugas je takoj Xbox. Ce bi bila crna bi se mi ta najbol dopadla. Wiii pa zgleda kot skatla cheap cevljev ki slucajno podpira CDje :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

Tr0n ::

Majhen, sexy >>> veliki, bikast.

'nuff said.

matjash ::

samo kaj ko bi večina imala velikega, na tehniko se pa požvižga >:D
... bolje pozno kot nikoli.

SodVina ::

Ni vazno, kako je velik in tehnicen. Vazno, da se z njim zabavas!

Pesimist ::

Jep in pri grdi grafiki ni zabave :D.
Fight Night round 3 bi mel to pa je edina igre od EA kije slucajno ni na PCju in me mika samo da bi zato konzolo kupo? Nah mogoce kdaj v prihodnosti ampak zaj se ne.

marvin42 ::

in zakaj pri grdi grafiki ni zabave?

[joke]
saj je tvoja sestra tudi grda, pa je zabavna
[/joke]

itak pa je podatek "grda grafika" zelo relativen. Po tvojem je neka igra danes super, čez dve leti pa zanič, vse zaradi grafike.
Mostly Harmless

T-h-o-r ::

Čudno pojmujete nekateri tu, da so igre slabe, če majo slabo grafiko:\ Jaz še danes špilam Commander Kena, in se verjetno bolj zabavam, kot pa ob nekaterih bednih špilih, ki danes izhajajo..

sicer pa kakor za koga

Pesimist ::

tocno tak. Grda grafika in lepa je relativno. Vedno je bilo in vedno bo oz dokler nebomo prisli do photo realisticne grafike ki se nebo razlikovala od zunanjega sveta.
Se pred par leti sem bil mnenja da je Quake 1 al Quake 2 no takrat ko je voodoo 2 bil da je tisto super grafika a z prihodom novih graficnih se je tisto spet spremenilo v grdo. Enako z naslednimi generacija. Danes smo pri Crysisu kar je odlicna grafika a sevedno zelo dalec od realnega sveta. Cez 3 leta bo tudi to spadal med grdo grafiko.

marvin42 ::

moj odgovor se ni nanašal na grdo ali lepo grafiko, ampak na dobre ali slabe igre. Če je igra dobra, je dobra danes in dobra čez 10 let.
Mostly Harmless

Pesimist ::

Jah medival total war 1 je bla nekoc super kot primer. Danes je nebi vec povohal zakaj le ce je tak dobra sevedno? Enako za quake2 , doom...

jRk0 ::

Mah, za tebe ni besed, prav smilis se mi, resnicno.

Zato je tud najbolj igrana Multiplayer igra Counter Strike 1.6 z gafiko iz half-life 1. pa je stokrat bolj igralna in zabavna kot marsikatera nova state of the art graficna igra...

malo se zamisli ti=)
You fuck up once, you loose two teeth.

Pesimist ::

Heh ja moji frendi spilajo CS 1.6. Ampak ne zato ker je tak cool ampak doben nima vec vsej 3 leta posodobljenega kompa in tisti ko ga ma ma tudi samo onboard graficno karto tak da vzroki so drugi zakaj kdo spila stare spile. Ne zato ker je tak cool ampak ker nemorejo druga. Zdaj ce je CS1.6 res najbol igran multiplayer shooter nevem. Na steamu vsekakor je in za njim je takoj CSS. Tak da. Jaz sem tudi spila 1.6 dokler nisme 6600GT nabavo pa se zdaj CSS nedela lih najbolse ce pa HDR vklopim pa tak nemorem vec nic trofit od laga :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

suntrace1 ::

Meni je ljubši Wii predvsem zato, ker bom zlahka prepričal punco da se bova igrala skupaj in zato, ker ne bo treba anemično sedeti na zofi. Velik + Mogoče bi še babico prepričal, da se igra z mano:I Za ostale igre imam itak PC.

CS1.6 pa raje igram zato, ker sem ga vajen in imam boljši filing kot v CSS, pač navada. Težko je mimo 10 let navade. Če bi bil mlajši, bi pa takoj raje igral CSS.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: suntrace1 ()

R33D3M33R ::

Če je igralnost odlična me briga za grafiko. Tako še vedno rad posežem po legendarnih igrah kot so Doom, Commander Keen, Half-Life 1, Duke Nukem (slin slin) itd. To so igre ki jih preigraš znova in znova, ker te vedno pritegnejo ne glede na to kako izgledajo!

Povsem brezveze, da se kregamo okrog tega!
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Zgodovina sprememb…

@LOL ::

Kot kaže iz postov je @Sawyer grafična cipa. Tako se temu reče.
Se strinjam z @R33D3M33R

Pesimist ::

Ah mas prav R333... Za mene mata sicer igralnost in grafika enakovrendi pomen. :D Ampak nic vec o temu. Sej tudi za 90% ostalega folka. Kdo kupuje graficne za preko 70k to brezveze zanikuje ker nasprotuje svojim dejanjem hehe. Enako velja za PS3 preko 100k in Xbox 360 ce obstajajo cenejse variante. Tisti ki pa Wiii kupi pa potrdi da mu grafika ni pomembna :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

Tr0n ::

Novo graficno kupis, da lahko sploh igras nove igre pri zadovoljivi hitrosti in ustrezni LCD resoluciji. :)

Je pa nekaj res - vsekakor je igralna izkusnja veliko boljsa, ce je igra tudi graficno privlacna in to ne more noben zanikat.

Pesimist ::

nove igre lahko spilas z graficno za 35k brez problema. Kaj bi trenutno blo 7600GT oz v preteklosti sej 6600GT tudi dela se prakticno vse. Stala je 55k takrat kot nova. Splintel Cell zadnji dela kr pri visoki grafiki se ceprav se malo zatika. Ampak jaz hocem met vse na high z 8xFSAA in da dela solidno ne pa samo da dela tak kot z 6600 zdaj kar bi pri tvoji teoriji moglo zadostovat se vsej kako leti pri medium grafiki. No mogoce majn :D. Je pa tudi vprasanje kaj spilas. Jaz sem lahko tak dolgo zdrzal z 6600 zadovoljivo ker nisem nic druga spilal kot GuildWars ki dela super in zgleda odlicno na kvadrat ter nascar 2003 ki je kot razberete z imena star 3 leta vendar me graficno bolj preprica kot marsikateri novi spil. Ko pa probam kai GTR2 pa ze vidim da ni vec niri priblizno dovol na medium spilat. Vsej za moje pojme ne.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

jRk0 ::

Ampak je Cs 1.6 se vedno precej bolj igralen od trdega Sourca =) Plus premikajo se ko eni, ki po jajcah hodijo :P
You fuck up once, you loose two teeth.

jRk0 ::

Al pa recimo PES 5, 6. Ne zmorem je poganjat na laptopu (zarad graficne) na visoki resoluciji, pa je vseeno super spil :) ker je igralen...
You fuck up once, you loose two teeth.

Pesimist ::

Jaz sem tudi probal MEdival total war 2 na laptopu z Radeonom 9000 poganjat zadnic na sihti ker nisem mel druga pri sebi. Vse na minimum in sem nehal ko je zacelo solidno stekat ob assaultu ali pa Fifo 07 na minimum samo to je kot prisila ker nimam druga pri sebi ne pa kot resna izbira ceprav lahko izberem delati al igrati hehe.

Najbol smesno pa je da mi zdaj trenutno tocno ena stvar fali da bi se zdrzal z tem racunalnikom se 6 mesecov do ATIja. In to je volan za 64k ker ne pride in ne pride v slovenijo. Sej z tem volanom bi spet sel N03 spialt pa mel mir za pol leta :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

@LOL ::

Sawyer: dej kok si star? Verjetno ne več ko 15 kaj?

kataklysm ::

In mama mu je kupla grafo...
ESi

@LOL ::

Aja pa še nekaj Sawyer: ko si reku da moraš igrat z 8xAA in podobne kurbish fore -> grem stavit da ne ločiš razlike med 8xAA in 4xAA, samo zato ti je 8x fajn ker se lepš sliši:\

Mr.B ::

France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

@LOL ::

Kaj ma to veze z Xboxom?

Ne bodite vsi tako cheap:\
PS3 je precej poceni, če pogledamo samo PC svet: grafa takih zmožnosti nad 100k sit krepko, procesor takih zmogljivosti ==?, ram, BLURAY? itd.
Dejansko PS3 če se bo pri nas prodajal za okol 150k sit je glede na zmožnosti podarjen (toliko stane ena zanikrna grafa - 8800gtx). In da ne omenjam nekaj -> s PS3 boš pripravljen na igranje naslednjih 7,8 let. In koliko PCjev boš zamenjal v tem obdobju:\
Skratka geeki, preveč ste cheap in ko slišite 600USD vam zastane dih. Tako pač je to: kdor si ne bo mogel privoščiti PS3 si lahko morda Xbox360 ki je ene 40k sit cenejši ali pa morda Wii za ene 65k sit (glede na celokupen paket je cena Wiija v očesu poznavalca totalen nateg, vsaj če primerjamo z PS3)
Analiza Wiija:
- notri so ene cheap komponente, nekje 1.5X hitrejše od Gamecube -> kolk ta tehnologija stane danes? precej poceni je
- Kaj je Wii kontroler vreden ene 30k sit? Jaz ne vem od kje nim takšna prodajna cifra
- da ne omenjamo da mormo normal kontroler celo dokupiti.
- nima diska -> nujne pomnilniške kartice
Tko da fantje, dejte Wii ceni ob nakupu, ene 65k sit ali celo več takoj prišteti še ene 20 k sit (kontroler + memory card). Pa le ni več tako poceni.
Skratka, PS3 je poceni. Kdor reče da je drag naj ne gleda za njim saj ni v njegovih zmožnostih. Medtem ko si ga sam dobodem ko bo v evropi. In mi bo krasil (poleg igranja seveda) tudi dnevno sobo. Skratka, če mislite da je Wii tako poceni - NOT.

Še enkrat: ne vem kateri idiot lahko trdi da je PS3 drag če pa prodajajo malce zmogljivejšo grafo (8800..) od tiste ki je v PS3 za višjo ceno. Da ne omenjam tega da pri PS3 dobimo zraven še čuda stvari. In 7 let min. neomejene zabave.
Torej, ne šinfat čez Sony če si zadeve ne morete kupiti. Za plebejce ostane še vedno na voljo preživet PS2 ki nudi obilo zabave

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: @LOL ()

Pesimist ::

kataklysm: Hehe ne ti posplosevat vse ostale po sebi.

LOL: Ves ti kolko je sploh 1500$? Upam trdit da krepko cez 150k :D in to za konzolo katere igre bodo verjetno stale ponosnih 20k Sit?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

kataklysm ::

Ah...."životarim" ob 9800pro...na pc-ju nism že pou leta nič špilu, ker ni čist nič po mojem okusu. Aja pa kupu sm si jo sam;) Če bo PS3 nudu tuk užitkov in tako dolgo življensko dobo kot moj že zmatrani ampak še vedno delujoč PS2, dam brez pomislekov takoj celo svojo plačo za njega... Sicer pa totaln off-topic

Lp
ESi

Matev ::

Kakšen PC bi bil ekvivalent tej PS3 zadevi, kolikšen procesor, grafo, ram bi moral imeti?

Pesimist ::

to je najenostavneje ugotovit ce mas dve isti igri torej port iz PS3 na PC ali kontra. Samo kaj bos potem poganjal PC spil pri niski reosluciji sej konzola spil pri visji nemores. Pa nevem nekje sem slisal da spili laufajo z konstantnimi 60fps na konzolah a je to res? Potem pa bi mogo tudi ta spil izkoriscati maximalni power PS3. Kolko se spomnim je bil za PS1 izdelan enkrat en spil ki je stekal v nekaj scenah hehe. Tak da stabilnih 60 verjetno ne tudi ce majo kaki lock vkloplen.

No vsekakor dokler so spili 20 presernov se mi nezdi cena za konzolo vec kot 20k opravicena :D. Jaz spilal samo online spile tak da bi mogo vsak biti original.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

kataklysm ::

PS3 podpira HD resolucijo:\

Lp
ESi

matjash ::

Da ne bo več debat kateri je boljši je en razvijalec iger napisal 11 strani dolg članek ki govori o prednostih/slabostih xbox360 proti ps3 in lepo opiše kako se razlikujeta od namiznih računalnikov. KLIKNI ME! (priporočam branje)

Za to temo je posebej zanimiva 7 in 8 podstran saj primerja GPUja obeh konzol. In zanimivo je da je v xboxu360 atijev čip ki je izredno podoben prihajajočemu r600 ki bo pripravljen na dx10 s tem da je bil izdan že novembra 2005.
... bolje pozno kot nikoli.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: matjash ()

@LOL ::

Sawyer se je spet pokazal kot cheaper.
20 jurjev bodo samo najboljše igre ki jim itak v pol leta po izidu cena pade na okrog polovico.
In še nekaj: jaz čakam MSG4. Vsekakor vredno 20k sit.
Mislim kakor sem prejle povedal: če si ne morete privoščiti špilov ne kupovati novodobnih konzol (če ste cheap kuzla si boste itak montiral mod-ship za "poganjanje arhivov"). Kupite si potem PS2 kjer imate že praktično vse the best špile za par prešernov:|
Tudi vsakdo nima BMWja ali Audija, tako tudi nima vsak za PS3. Sprijaznite se že vendar, to je high roba. Za plebejce ostane PS2 in Wii

Tr0n ::

Ah, pozabljate, da je ze sedaj PS3 old generation. 8. generacija graficnih kartic in vec jedrni procesorji = teh phuture @ PC. :)

@LOL ::

Tron: spet en nevednež.
1. Saj PS3 ma večjedrni procesor
2. PS3 grafična je nekje 7.5 generacija in glede na to da je delovanje v konzoli zooptimizirano se ne bi čudil da nabriše v poganjanju špilov kakega C2d X6800+8800gtx>:D
3. ima BluRay ki ga ti v PCjih verjetno še ne moreš dobiti in ko ga boš bo stal težke pare.
4. edino kar je zastarelo na PS3 je ime, zaradi naprednosti bi mu morali dati kar PS4>:D

Tr0n ::

To, kar si nastel, je old generation dude. :)

Pesimist ::

Cheper lol. Kaj nisi najso hujse besede da bi me flejmal? Ah right drugac bilo ja zbrisano :D . Nevem ce sem lih "cheaper?" A mi nisi ti reko da brezveze kupujem drage graficne ce pol tak draga zmore pogajat danasnje spile? Zakaj ti potem PS3 cakas ce pa PS2 tudi vse spile ki bojo za PS3 izsli ? Meni osebno dol visi kaki hardware ma PS3 ce je res zmore poganjat spile v taki grafiki kot je bilo pokazano. Vsi so sicer pravli da so samo renderi F1 bli takrat. Jah nevem ampak dokler stane nad 150k z cenami spilov ga lahko kr sami obdrzijo. Bo mi PC bolse sluzil :D

opeter ::

Za premislek: vse tri "nove" konzole poganja PowerPC procesor. Dajmo si priznati, tudi Cell ni nič več, kot IBM-ov orenk PPC platforma. Sony ima pač marketing. Kar zadeva naredi celotno zanimivo, je to, da je IBM uporabil baje svojo Power 5 tehnologijo za osnovo CPU-jev v teh novih konzolah.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Pesimist ::

Eh cell si nej faknejo nekam. So ga reklamirali kot da bo to naslednje cudo pa nic z tega.

matjash ::

Tr0n ne strinjam se da je old generation edino grafična kartica v PS3 je nekako primerljiva z 7800GTX. Le da je optimizirana.

Na xboxu pa je že v bistvu primerljiva z R600 karticami in v tem primeru konkurira 8800 seriji.

Microsoft also says it can also achieve a pixel-fillrate of 16Gigasamples per second. This GPU here inside the Xbox 360 is literally an early ATI R600, which when released by ATI for the pc will be a Directx 10 GPU. Xenos in a lot of areas manages to meet many of the requirements that would qualify it as a Directx 10 GPU, but falls short of the requirements in others. What I found interesting was Microsoft said the 360’s GPU could perform 48 billion shader operations per second back in 2005. However Bob Feldstein, VP of engineering for ATI, made it very clear that the 360’s GPU can perform 2 of those shaders per cycle so the 360’s GPU is actually capable of 96 billion shader operations per second.
... bolje pozno kot nikoli.

Pesimist ::

Se nekaj jaz sem trdno preprican da bi nintento reje naredo mocno konzolo kot je konkurenca ce bi lahko a ocitno niso bili sposobni dovol. Kaj je bil njihov izgovor da so nareldi tako konzolo kot so? Da je poceni ker te samo LOL. Ali da je to pac na senzore in gibanje? Ker te seenrkat LOL. :8)
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Crossfire dela tudi na neCrossfire kartici

Oddelek: Novice / Grafične kartice
73247 (1527) mtosev
»

Praskalnik za domačo uporabo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Diski
588098 (6282) driver_x
»

Samogradnja robotov

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
84105 (3617) Daliborg
»

Crossfire works on non-xfire cards

Oddelek: Strojna oprema
71611 (1296) Romčy
»

Evo trik z napajalnikom - a kdo zna nemško?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
91327 (890) eF

Več podobnih tem