Forum » Omrežja in internet » linksys dostop do nastavitev če pozabiš ip?
linksys dostop do nastavitev če pozabiš ip?
simoncek ::
Pozdravljeni!
Imam brezžični ruter wrt54gs in ga uporabljam samo za stikalo in dostopno točko. Ker bom kupil prenosni računalnik, bom moral za dostop brezžične povezave vnesti mac addresso (ker tako izbral v nastavitvah).
Zdaj se je pa pojavil en problem, da ne vem ip naslova (sem pozabil) za dostop do omenjene naprave (vmes sem menjal že nekaj stvari in do sedaj sta bila priključena le 2 računalnika brezžično in en na žico). Kako naj bi ga najlažje našel. Nočem zadeve resetirat na tovarniške nastavitve, ker so notri že nekatere mac addresse vnešene, s tem pa bi se zgubile.
Zanima me ali pride samo ip naslov ali še kaj zraven npr. 192.168.0.110 ali 192.168.0.110:81 ali kaj podobnega.
LP!
Imam brezžični ruter wrt54gs in ga uporabljam samo za stikalo in dostopno točko. Ker bom kupil prenosni računalnik, bom moral za dostop brezžične povezave vnesti mac addresso (ker tako izbral v nastavitvah).
Zdaj se je pa pojavil en problem, da ne vem ip naslova (sem pozabil) za dostop do omenjene naprave (vmes sem menjal že nekaj stvari in do sedaj sta bila priključena le 2 računalnika brezžično in en na žico). Kako naj bi ga najlažje našel. Nočem zadeve resetirat na tovarniške nastavitve, ker so notri že nekatere mac addresse vnešene, s tem pa bi se zgubile.
Zanima me ali pride samo ip naslov ali še kaj zraven npr. 192.168.0.110 ali 192.168.0.110:81 ali kaj podobnega.
LP!
simoncek
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Postavitev strežnika in lokalnega omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1763 (1480) | NoName |
» | ICS Internet Connection Sharing in IP naslov 192.168.0.1Oddelek: Omrežja in internet | 2853 (2064) | MrStein |
» | Preko ruterja imam brezžični internet vendar se strani nočejo nalagati???Oddelek: Omrežja in internet | 3138 (2838) | sonceeek |
» | iptables + forwardOddelek: Operacijski sistemi | 2333 (1908) | tx-z |
» | vzpostavitev domačega omrežjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2346 (2079) | boogie |