Forum » Pomoč in nasveti » 8 beeps reboot
8 beeps reboot
Sandman4ever ::
Seos,
Upam, da mi lahko kdo pomaga im mi naj pove kaj , se dogaja z mojim compom.
Maticna ASRock K7S41 mi je pred kratkim zacela piskat(8 krat zaporedoma--pavza---8krat zaporedoma---...) , ko zazenem PC, nato rebootam pa spet piska...vecinoma pa comp normalno deluje.
Vem da zadeva ni povezana s temparaturo, to je pa tudi vse, saj ne najdem nic na netu glede totih 8 beepov.
Lepo prosim za pomoc,
Upam, da mi lahko kdo pomaga im mi naj pove kaj , se dogaja z mojim compom.
Maticna ASRock K7S41 mi je pred kratkim zacela piskat(8 krat zaporedoma--pavza---8krat zaporedoma---...) , ko zazenem PC, nato rebootam pa spet piska...vecinoma pa comp normalno deluje.
Vem da zadeva ni povezana s temparaturo, to je pa tudi vse, saj ne najdem nic na netu glede totih 8 beepov.
Lepo prosim za pomoc,
Supervisor ::
AMI BIOS
Eight Beeps occur at startup, before POST - Floppy diskette controller
failure
Eight Beeps occur during POST - Video display memory error
Eight Beeps occur at startup, before POST - Floppy diskette controller
failure
Eight Beeps occur during POST - Video display memory error
Roky-SI ::
Ugasni računalnik in vzemi grafično ven in jo daj nazaj noter.Mislim da bi to moralo pomagati saj je največkrat težava v grafični ki rahlo zgubi kontakte razen bohnedaj :( da ni šla v 3 p... Odgovor je na podlagi Supervisor-jevega odgovora,men se ni dal it gledat tabele o piskih..
lp
lp
Sandman4ever ::
Hvala za odgovor, ampak to sem tui takrat probal.
Zadevo sem rešil s flashanjem BIOSa.
Zadevo sem rešil s flashanjem BIOSa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napaka v grafični? Napajalniku?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2201 (1910) | konspirator |
» | Verjetnost, kombinatorika, al kokrkoli se temu reče...Oddelek: Znanost in tehnologija | 2378 (1804) | whatever |
» | Verjetnost ... spet čudna naloga (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 9215 (6549) | Thomas |
» | porodne težave računalaOddelek: Strojna oprema | 1911 (1454) | dustphoenix |
» | BEEEEP...BEEEEP...BEEEEP ????Oddelek: Pomoč in nasveti | 2396 (1991) | prestopnik |