Forum » Omrežja in internet » Postavitev serverja
Postavitev serverja
gregameister ::
Pozdravlejni!
zanima me če bi mi lahko predlagali kakšne programe bi kaj uporabil ker bi si želel doma postaviti server za privaten forum na katerega bi potem lahko prenašal tudi kakšne dokumente in s katerega bi se dalo črpati te dokumente!
Trenutno imam na ( http://members.lycos.co.uk/gregameister... ) tej strani postavljen forum na katerga lahko samo pišeš in ne moreš dodajatu raznih podatkov (doc file oz slik,....) pa še pro......tih reklam je veliko!
Prosim če mi lahko kako pomagate!
HVALA
zanima me če bi mi lahko predlagali kakšne programe bi kaj uporabil ker bi si želel doma postaviti server za privaten forum na katerega bi potem lahko prenašal tudi kakšne dokumente in s katerega bi se dalo črpati te dokumente!
Trenutno imam na ( http://members.lycos.co.uk/gregameister... ) tej strani postavljen forum na katerga lahko samo pišeš in ne moreš dodajatu raznih podatkov (doc file oz slik,....) pa še pro......tih reklam je veliko!
Prosim če mi lahko kako pomagate!
HVALA
GROFEK
- zaklenil: OmegaBlue ()
krneki0001 ::
Jst bi pa še eno stvar zraven prosil.
Če lahko kdo opiše od začetka do konca, kako zdefiniraš win2003 server, da bi delalo na njem več stvari hkrati - file server, kak forum in svojo spletno stran in še par drugih vključno s manjšimi forumi?
Če lahko kdo opiše od začetka do konca, kako zdefiniraš win2003 server, da bi delalo na njem več stvari hkrati - file server, kak forum in svojo spletno stran in še par drugih vključno s manjšimi forumi?
OmegaBlue ::
JOJ! en obrat koleščka nižje. Svoj server,kako?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Šved obsojen zaradi objave povezave do plačljivega prenosa tekmeOddelek: Novice / Tožbe | 6105 (4371) | Gregor P |
» | Kaj menite o straniOddelek: Izdelava spletišč | 1805 (1421) | Tr0n |
» | kako narediti portalOddelek: Izdelava spletišč | 3434 (3238) | #000000 |
» | Modem motorolaOddelek: Pomoč in nasveti | 2851 (2231) | joco |
» | eDonkeyOddelek: Pomoč in nasveti | 1731 (828) | AIDS |