Forum » Operacijski sistemi » Windows Xp profesional Težava
Windows Xp profesional Težava
guilty ::
Imam problem pri zagonu windowsov! 

Naletel sem na težavo ko seml vstavil drugi disk v računalnik! vse sem normalno opravil in ko sem računalnik ponovno zagnal se mi windowsi niso hoteli zagnati! windowsi so se se zaganjali do tja kjer bi se morala pojaviti slika z namizjem! potem sem drugi disk izključil in zadeva se je ponovila! kaj narediti???
Naletel sem na težavo ko seml vstavil drugi disk v računalnik! vse sem normalno opravil in ko sem računalnik ponovno zagnal se mi windowsi niso hoteli zagnati! windowsi so se se zaganjali do tja kjer bi se morala pojaviti slika z namizjem! potem sem drugi disk izključil in zadeva se je ponovila! kaj narediti???
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Win 7 se ne zažene po priklopu drugega diskaOddelek: Operacijski sistemi | 1947 (1843) | Icematxyz | 
| » | NTLDR is missingOddelek: Pomoč in nasveti | 5009 (3828) | gorenjc | 
| » | windows XP in windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 2623 (2321) | Jebac18 | 
| » | Norton GHOST / windows se nočejo zagnati...Oddelek: Operacijski sistemi | 1783 (1651) | cryptozaver | 
| » | Pomagajte! Kako rešiti podatke z IBM trdega diska.Oddelek: Strojna oprema | 1319 (1289) | rasta |