Forum » Programska oprema » Zakaj internet prko routerja šteka
Zakaj internet prko routerja šteka
franciB ::
Imam wireless router Buffalo WHR GP G54
En računalnik imam povezan preko kabla, drugega pa občasno preko wireless. Drug služben laptop dela vedno OK (tudi ko ga povežem preko kabla), medtem ko mi domači šteka ko srfam. Forvarding je narejen kot v navodilih. Utorent dela ko šus, tako da to ni problem.
Šteka tako, da moramo link klikniti kar nekajkrat, da se sploh kaj zgodi. Ko se začne, pa večino strani sploh ne naloži do konca, ali pa ne naloži vseh vsebin. Ta sedaj je na primer brez ozadja in prave oblike.
Sem že zamenjal kable, pa nič bolje. Sem mislil, da je problem v rauterju, pa menda ni, ker mi na drugem računalniku dela.
Uporabljam sicer Firefox, vendar je isti simptom v IE.
Ima kdo kakšno idejo, kje naj začnem? Kako naj preverim kaj je narobe?
LP
En računalnik imam povezan preko kabla, drugega pa občasno preko wireless. Drug služben laptop dela vedno OK (tudi ko ga povežem preko kabla), medtem ko mi domači šteka ko srfam. Forvarding je narejen kot v navodilih. Utorent dela ko šus, tako da to ni problem.
Šteka tako, da moramo link klikniti kar nekajkrat, da se sploh kaj zgodi. Ko se začne, pa večino strani sploh ne naloži do konca, ali pa ne naloži vseh vsebin. Ta sedaj je na primer brez ozadja in prave oblike.
Sem že zamenjal kable, pa nič bolje. Sem mislil, da je problem v rauterju, pa menda ni, ker mi na drugem računalniku dela.
Uporabljam sicer Firefox, vendar je isti simptom v IE.
Ima kdo kakšno idejo, kje naj začnem? Kako naj preverim kaj je narobe?
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kvaliteten domači routerOddelek: Kaj kupiti | 4643 (3198) | blackbfm |
» | težave z internetomOddelek: Omrežja in internet | 3361 (2812) | FX6300B |
» | težava z routerjem (TP-LINK tl-wr741nd) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13512 (6251) | AC_DC |
» | lučki na LAN kartici ne goritaOddelek: Pomoč in nasveti | 1714 (1495) | heker |
» | TP-LINK TL-WR642GOddelek: Omrežja in internet | 1051 (817) | mtic |