» »

e-Bay in šumniki

e-Bay in šumniki

slo_edge ::

Če uporabim na e-Bayu šumnike mi jih pol spremeni v znake kot so #?!& itd.

Zdaj me pa zanima če ima kdo že kakšne slabe izkušnje z naročanjem pošiljk iz tujine, če je v naslovu namesto Č,Š,Ž pisal C,S,Z.
Skrbi me da slučajno nebi dobil pošiljke.

Pri mimovrste se mi je zgodilo to, da nisem dobil pošiljke ker sem namesto "Č" v naslovu napisal "C" (pač linux na faxu). Pošiljko so poslali nazaj pošiljatelju in če nebi jaz poklical na mimovrste kje je pošiljka je sploh ne bi dobil.

amigo_no1 ::

Z ebaya sicer še nisem naročal , sem pa vedno dobil , če sem napisal podatke s šumniki.
(iz Europe , in ZDA)

OZZY ::

Jaz nisem nikoli imel problemov z čžš pri naročanju iz tujine,s aj vedno uoprabim brez strehce.....je vedno prišlo....se mi zdi pa da je vaš poštar al karkoli že mal kretenski, da ni dostavil.
Go with the flow.

krneki ::

Jaz imam vedno brez schumnikov in tudi vedno pride. Parkrat sem dal shumnik (v imenu in naslovu imam samo enega! ;) ) in je namesto č, pisalo e z apostrofom...ampak je vseeno prišlo:D

bastadu ::

Jaz imam na ebayju že skoraj 100 nakupov za sabo, pa imam v imenu in kraju spuščeno po eno strešico, pa nikoli imel problema s tem... Saj imaš poštno številko, ki točno definira kraj/mesto, poštar pa, če ima vsaj 10 IQja pa tudi ve, za katero osebo gre tudi če manjka kakšna strešica...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Kaj kupiti
839189500 (4694) Ebu Bekr
»

Ne pošiljamo v Slovenijo ?!?!

Oddelek: Kaj kupiti
4811750 (1961) Samael
»

GearBest in dostava (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
10524029 (13722) SoulMan

Kako poslati pismo brez točnega naslova (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8014569 (13057) dzinks63
»

Naročanje pri Mimovrste.domenca in pošiljanje z Yellogp 'hitro' pošto !!!

Oddelek: Loža
455786 (3523) dolegar

Več podobnih tem