Forum » Loža » * * * sneži * * * *
* * * sneži * * * *
Temo vidijo: vsi
Beli_Zajcek ::
V Trebnjem je tak močan metež, da sploh opazil nisem, kdaj je začelo ter nehalo padati.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Beli_Zajcek ()
M-XXXX ::
V Trebnjem je tak močan metež, da sploh opazil nisem, kdaj je začelo ter nehalo padati.
Must love the sarkazem
Pyr0Beast ::
Meh, v Nm je tudi nekaj naletavalo, ravno toliko da se je zataknilo par snežink na gumo med oknom in vrati avtomobila. Kak romantično
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
jimmy69 ::
O fak, cestno podjetje bo spet presenetlo in preden se bojo mobilizirali bo že pomlad
rofl
rofl
Spajky ::
Koper, Markovec ... že uro rahlo sneži, 2°C pri meni
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
galimim ::
grosuplje okolica-10cm
Born To Bleed, Fighting To Succeed, Built To Endure What This World Throws At Me
geek93 ::
Za jutri se napoveduje novo sneženje. Na jugozahodu in jugu države bo začelo snežiti že zgodaj zjutraj (nekje ob 3. uri). Do 9. ure se bo sneženje razširilo po vsej državi. Največ snega bi naj po Aladinovi napovedi zapadlo na jugu države. Na wetter3.de pa kažejo malce drugačno sliko, največ snega bi naj po njihovem zapadlo na SV države. Po trenutnih izračunih lahko zapade od 10 - 25cm snega. Ponekod pa lahko tudi kak centimeter več.
Skratka..bomo jutri vse videli kako bo.
Za morebitne napake se oproščam.
LP
Skratka..bomo jutri vse videli kako bo.
Za morebitne napake se oproščam.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: geek93 ()
Za jug države sem zluftal za 7cm, za SV pa 1cm
za kolko sem pa danes zluftal bomo pa že jutri zvečer vidli
za kolko sem pa danes zluftal bomo pa že jutri zvečer vidli
Zgodovina sprememb…
;-) ::
Upam da si danes čimmanj zluftal oz da si zluftal v minus pa pade kak cm več.
Kaj pa glede napovedi da bo drug teden skoraj spomladansko vreme?
Kaj pa glede napovedi da bo drug teden skoraj spomladansko vreme?
Avstrijci so pravkar izdali napoved, pravijo da še niso čist prepričani če se bo otoplilo. Nekatere nižine lahko ostanejo neprepihane z JZ vetrom, tako da se lahko temperatura obdrži okrog ničle.
V glavnem za drugi teden še je zelo neprevidljivo. Če bo šlo v smeri kot napoveduje GFS model, bo se ogrelo tam do 5°C, v sredo malce več. Še pred novim letom pa bi naj spet bila blokada Atlantika (Anticiklon na SZ Evrope), kar bi seveda preprečilo toplim vlažnim masam da pridejo nad naše kraje.
LP
V glavnem za drugi teden še je zelo neprevidljivo. Če bo šlo v smeri kot napoveduje GFS model, bo se ogrelo tam do 5°C, v sredo malce več. Še pred novim letom pa bi naj spet bila blokada Atlantika (Anticiklon na SZ Evrope), kar bi seveda preprečilo toplim vlažnim masam da pridejo nad naše kraje.
LP
Zgodovina sprememb…
jest10 ::
Malo mimo teme...
Pismo, kako naši žičničarji lažejo glede količine snega! Samo za primer-še včeraj čez dan je za Roglo pisalo do 20cm naravnega snega, zvečer pa jim piše do 50cm naravnega snega(takrat ni še NIČ snežilo), MB pohorje iz 25cm čez dan zvečer že do 40cm itd. Jasno sezona se je začela in je treba privabiti smučarje
Pismo, kako naši žičničarji lažejo glede količine snega! Samo za primer-še včeraj čez dan je za Roglo pisalo do 20cm naravnega snega, zvečer pa jim piše do 50cm naravnega snega(takrat ni še NIČ snežilo), MB pohorje iz 25cm čez dan zvečer že do 40cm itd. Jasno sezona se je začela in je treba privabiti smučarje
m0LN4r ::
Ne me basat. Sneži tudi prinas... Ne morem verjet :D
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
demon#666 ::
Tudi na obali je use belo
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3
karafeka ::
Ne vem, če bom kdaj v življenju dočakal, da bo zapadlo meter ali več snega po kontlinah. Škoda...
mico28 ::
začelo je snežiti okoli pol5 zjutraj, ko sem ob 6 odhajal iz službe so ceste že bile zasnežene nekje 1-2cm v 1uri in pol
rdecaluc ::
pr nas v lj je tko že več kot 10cm.. sploh ne vem kako bojo kej splužl.
Est modus in rebus. ,typos
Pri nas ga že proti 20 kaže, avto lepo "pluži" po celem snegu:)
Pa naj še kdo reče, da 5 ne more zakopat
Pa naj še kdo reče, da 5 ne more zakopat
lihkar skidu ceu dvorišče... oh hell no, upam da ne pade več -.-
Aha.. itak ga samo vzame. Ampak potem ko ga zgaziš u nulo z avtom in ko rata led in imaš pomožnosti še dvorišče v klancu.. potem si ga najebu.
BTW zakaj kidate sneg? Itak ga samo vzame.
Hehe, sem naredil podobno napako, v torek ali kdaj Pustil pod nadstreškom, kolikor ga je veter nanesel. Potem pa se je začel malo topit zvečer pa je zamrznil. Pridem z avtom nazaj, ga zaparkiram, stopim iz njega direktno na led, potem sem pa samo še na hitro pogledal vrata na poti k tlom
Jaz pa sem z toplo vodo avto pral na tlakovcih pa je hudič vzel sneg, leda pa nebo preveč zgleda, ker je šla voda nevem kam.
Kot zgleda zaenkrat sem napoved kar zadel.
Celotna Slovenija je pobeljena z vsaj 10 cm snega, ponekod na JV celo do 30cm! Le na primorskem je približno 2-5cm snega.
Za drugi teden pa se nam obeta otoplitev!
Kako bodo stopinje bom pa napisal zvečer, ko izide 18z.
Zaenkrat kaže na 10 stopinj in več
Celotna Slovenija je pobeljena z vsaj 10 cm snega, ponekod na JV celo do 30cm! Le na primorskem je približno 2-5cm snega.
Za drugi teden pa se nam obeta otoplitev!
Kako bodo stopinje bom pa napisal zvečer, ko izide 18z.
Zaenkrat kaže na 10 stopinj in več
Dr_M ::
Jaz sem sel danes iz Ljubljane okoli 8.30 v catezke toplice. Dol sem prisel malo cez 12
Za nazaj je bilo malo manj problemov.
Povsot po cesti so stali kamioni.
Je pa v catezkih precej vec snega, kot pa v Lj. Sigurno ga je bilo 35-40cm ob pol 5, ko sem krenil proti domu.
Za nazaj je bilo malo manj problemov.
Povsot po cesti so stali kamioni.
Je pa v catezkih precej vec snega, kot pa v Lj. Sigurno ga je bilo 35-40cm ob pol 5, ko sem krenil proti domu.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
jest10 ::
"pri nas je pa xxxx"
Jebote vas no vse skupaj, kje pa je pri vas? Dokler imam kristalno kuglo na servisu bi bilo fino, da napišete tudi od kje ste
Jebote vas no vse skupaj, kje pa je pri vas? Dokler imam kristalno kuglo na servisu bi bilo fino, da napišete tudi od kje ste
M_T_M ::
Pri nas (Beltinci) je bilo ob 5:00 -20°C, sedaj pa -18°C
Zgodovina sprememb…
- spremenil: M_T_M ()
Steinkauz ::
Damn jst sm šel včer domov z diskača ob 3eh zjutri, pa sm dns zvedu da je blo -23 stopinj
Jaz sem prišo ob 5 domov, pa mi je blo prav toplo, zaj pa gledam tv pa take bedarije govorijo
Dr_M ::
danes zjutraj okoli pol 8,ko sem sel proti kopru je bilo malo naprej od logatca -20°C.
The reason why most of society hates conservatives and
Nagi Bator ::
Ma tu v Mariboru se je snegu cisto utrgalo. Sipa, ko zmesano
Skoda, da je za jutri napovedan dez.
Skoda, da je za jutri napovedan dez.
Steinkauz ::
Pr nas ga je zdej v 4ih urah nametal več kot 20centi extra. Tko da skupi je že okol pol metra.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zapadel je prvi sneg... (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 36272 (5887) | globoko grlo |
» | *** sneži 2016-2017 *** (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 36931 (19776) | krneki0001 |
» | DARS je spet presenetilo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 43648 (37441) | stara mama |
» | *** sneži 2015-2016 *** (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13093 (9252) | Phantomeye |
» | Zima, ki ni zima (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 19038 (15183) | Riff |