Forum » Loža » * * * sneži * * * *
* * * sneži * * * *
Temo vidijo: vsi
;-) ::
Slov.Bistrica ne sluha ne duha =)
Zgleda da smo res na takem območju da je prej na primorskem sneg kot pri nas.
Zgleda da smo res na takem območju da je prej na primorskem sneg kot pri nas.
AngelOfDeath ::
V Lenartu (20km iz Maribora) je cca 20-25cm snega in še kar pošteno sneži.
Rabiš meter ? V Najboljšem primeru ga je 10-15cm
Na cesti je polno voznikov, ki jih je presenetil sneg. Z zmiskimi gumami smo se samo peljali mimo ;)
edit: Slovnica
rozica ::
Ja kar lepo zimo imamo letos. Pri nas bo sneg do avgusta se mi zdi . Napluženi kupa snega prav gotovo, kjer se bomo poleti hladili. Spet ga je 10 novega zapadlo. Slab meter ga pa še je zbitega, ki ga nikakor nič ne pobira še.
Če hočeš videti mavrico, se moraš veseliti dežja.
Good Guy ::
tole kar zdej dol meče bo skopnelo v enem dnevu...
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
bibip ::
Update:
Hehe... zmerit je šel... Ja fajn.
Tukaj ni toliko, da bi se hvalil.
Ima kdo več kot PacificBlue?
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: WarpedGone ()
PacificBlue ::
@bibip
Hehe, ma ja, je mene tudi zanimalo:)
Sicer pa lahk pristaviš zraven še kakšne 3-5 cm..zaenkrat še kar sneži.
Hehe, ma ja, je mene tudi zanimalo:)
Sicer pa lahk pristaviš zraven še kakšne 3-5 cm..zaenkrat še kar sneži.
I’m out.
:3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
Noro, spet ene 30-40 cm novega. Sem komaj z avtom priplužila do ceste. Je pa lepo
PacificBlue ::
Ravnokar sem po dveh urah odkidal moj avto.. Močan veter je ponoči še ustvaril zamete, tako da je bilo okoli avta celo do meter snega
Lepo pa je vseen:)
Lepo pa je vseen:)
I’m out.
bacekjon ::
Mah...jst bi pa rajši vidla, da bi blo že toplo...komi čakam pomlad, dost mam te zime, mraza in plundre...
Pr nam še kar pada, novih 30 na meter in več podlage. Ne bomo nič sadili letos, ker bo do avgusta sneg
Zgodovina sprememb…
- spremenila: rozica ()
connel ::
Bled, ga je že kar nekaj padlo, pa še kar pošteno pada, če bo takole nadaljeval celo noč ga bo zjutraj ogromno, je pa že jeba sedaj, se je že prijel in je kidat ga s ceste oz. dvorišča mission imposible, sploh če si ga prej fino povozil in poteptal :D
imagodei ::
Damn! Jest sem že sit kidanja. Pri punci, pri matki, pri sebi doma... WTF! Na treninge hodim, ne rabim še kidat. Velkavrh in Trontelj, dost bo počas!
- Hoc est qui sumus -
T0RN4D0 ::
Hm, ceste tule so nemogoče. Sam slačen sneg, nič splužen, sumim da je spodi še zmrznjen.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
PaX_MaN ::
Damn! Jest sem že sit kidanja. Pri punci, pri matki, pri sebi doma... WTF! Na treninge hodim, ne rabim še kidat. Velkavrh in Trontelj, dost bo počas!
Geek machine to the rescue!
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: WarpedGone ()
thexfale ::
Kako sem zgrožen nad cestnim podjetjem! Na glavni cesti(Duplje - Naklo, ki je glavna relacija med Kranjem in Tržičem) je še vedno okoli 10 cm snega, popolnoma zbitega!
Potem pa je tu še občina, ki vso stvar še posbalša - namreč najame kmete, da plužijo ulice med hišami, naredijo pa ravno tisto kar ni treba, z neobvladovanjem pluga pustijo pred vhodi kupe snega, da ti vzame dodatnih 20 minut.
Pa smo tam, v službi, kjer bom moral sedeti do pol petih namesto do treh :)
Lp!
Potem pa je tu še občina, ki vso stvar še posbalša - namreč najame kmete, da plužijo ulice med hišami, naredijo pa ravno tisto kar ni treba, z neobvladovanjem pluga pustijo pred vhodi kupe snega, da ti vzame dodatnih 20 minut.
Lp!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: thexfale ()
mavec ::
Tule na Dolgem mostu je kar fino. Sneg mede 100 na uro, na Tržaški se pa vozniki cijazajo po 10 km/h. :))
Plocniki pa tako kot ceste itak niso spluzeni.
Plocniki pa tako kot ceste itak niso spluzeni.
joze28 ::
A "pravi" cestarji naredijo kaj boljše. Ponavadi še slabše ker poznajo manj teren.
A "pravi" cestarji naredijo kaj boljše. Ponavadi še slabše ker poznajo manj teren.
Hm, kaj ima poznavanje terena s tem, kako ubrneš plug, da se ne delajo kupi snega tik pred tvojim vhodom? Na drugi strani je pa zanikarna njiva - delo kmetov in pa njiva ni bila njegova.
Drugače bi pa vsi potrebovali obsežen seminar, pa čeprav o pluženju cest, tako cestarji, kot kmetje.
Zgodovina sprememb…
joze28 ::
Pri nas ko je plužil cestar iz sosednje občine je zoral poleg snega še veliko trave, odtrgal-val robnike, ruval žive meje,...
Če orješ s plugom na eno stran.Kam bi ti zoral če je na obeh straneh ceste dovoz do hiše?
Če orješ s plugom na eno stran.Kam bi ti zoral če je na obeh straneh ceste dovoz do hiše?
koyotee ::
Okolica cerknega, dobrih 500m nmv cca. 50cm(od vceraj in danes) :S
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Pri nas ko je plužil cestar iz sosednje občine je zoral poleg snega še veliko trave, odtrgal-val robnike, ruval žive meje,...
V mojem primeru je na drugi strani njiva. Če pa sta dve hiši vzporedno, pa pluženje pride v poštev, če je res veliko snega in drugega ne preostane. Pri nas plužijo za vsak drek, da se dokazujejo eden drugemu in lezejo v rit županu. Ne zavedajo se, da s tem naredijo več škode kot dobrega.
Kaj ti pomaga splužena cesta, če je na vsaki strani pol metrski kup zbitega snega?
Zgodovina sprememb…
#000000 ::
Kako sem zgrožen nad cestnim podjetjem! Na glavni cesti(Duplje - Naklo, ki je glavna relacija med Kranjem in Tržičem) je še vedno okoli 10 cm snega, popolnoma zbitega!
Lp!
Pr nas so tud najel enga kmeta ampak zgleda so ga najel samo za pločnike ker ceste se niti ne dotakne, da vidiš kako dec hiti plužit, čim je par centov on zariba s plugom, dans je celo plužu ko je še ornk padal, tko da ko je bil na fertig bi lahko spet, seveda ker ve da bodo evri padl, on ti zna 3× plužit dnevno, ko pa pride komunala pa itak vse kr on spluž (pluži namreč na cesto) spet porine nazaj na pločnik in ma spet možakar kej delat seveda za evre se zastop.
Ejsi_Disi ::
Fak, pri nas pa poljska pot ni splužena. PA popoldne bom peš tam hodil.
Rock n' roll ain't noise pollution!
Haha, če bi blo treba evre plužt nebi nč pred hišo ostal, sicer pa so se tut polomljene smreke najdle in podobno.
Ni mi jasno, al se to sam v naši vasi dogaja ampak a ni pametneje, da vsak pred svojim pragom skida, kot pa da nek idiot naredi pred dovozom kup zbitega snega?
Ni mi jasno, al se to sam v naši vasi dogaja ampak a ni pametneje, da vsak pred svojim pragom skida, kot pa da nek idiot naredi pred dovozom kup zbitega snega?
;-) ::
Zgleda ti v službi ni težko če bereš slo tech. Jaz bi še ti 3 ure zravn dal.
Ejsi_Disi ::
In kaj ima to veze. Na vsako uro imaš lahko 5 min pavze. Namesto,d a greš ven na čik, odgovoriš na slo-techu.
Rock n' roll ain't noise pollution!
Zgleda ti v službi ni težko če bereš slo tech. Jaz bi še ti 3 ure zravn dal.
V naši firmi damo veliko na kvaliteto, z izkušnjami se pa tudi kvantiteta poveča. Dokler moj direktor tolerira eno in pol urno zamudo zaradi snežnih razmer je vse ok :) Upam da bo pri tebi tudi tako, ko začenš delat!
Zgodovina sprememb…
Nagi Bator ::
Ej, v tej temi castimo sneg! Cim vec snega! Na metre!
Zaradi par centimetrov na cesti zaradi katerih ne morete peljat 90 na uro, pojdite jokat kam drugam
Zaradi par centimetrov na cesti zaradi katerih ne morete peljat 90 na uro, pojdite jokat kam drugam
Še pol metra novega snega, zdaj smo ga pa že s streh skidali. Baje ga bo konec tedna spet nasulo. Rove bomo imenli s kažipoti.
strictom ::
Kako lepo. V Ravnah ga je tudi padlo, vse skupaj, ene pol metra. Kidanje je pa najmanjši problem zime :)
Bolj me motijo kratki dnevi in tema že ob petih.
Bolj me motijo kratki dnevi in tema že ob petih.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
coma2black ::
jaz bi tut pol metra snega...zjutraj je v lj blo tak lepo, ko je še znežilo, zdaj pa že večina dneva dežuje
--=- [ Dex ] -=--
Ej, v tej temi castimo sneg! Cim vec snega! Na metre!
Verjamem, da je lep pogled skozi okno, ko se ob 12. izvališ iz pojstle.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zapadel je prvi sneg... (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 36276 (5891) | globoko grlo |
» | *** sneži 2016-2017 *** (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 36936 (19781) | krneki0001 |
» | DARS je spet presenetilo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 43654 (37447) | stara mama |
» | *** sneži 2015-2016 *** (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13093 (9252) | Phantomeye |
» | Zima, ki ni zima (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 19038 (15183) | Riff |