Forum » Pomoč in nasveti » virus ali trojan mi ugasne firewall
virus ali trojan mi ugasne firewall
donti ::
Sprožil se mi je trojan ali virus, ki mi (po kakšni minuti) ob zagonu računalnika izklopi firewall. Če ga hočem vklopiti se mi pojavi napis:
"Zaradi neznane težave windows ne more prikazati nastavitev požarnega zidu programa windows."
V orodni vrstici pa se mi je pojavil Search Bar katerega ne morem odstraniti.
Antivirus (Avast) pa mi je našel kar precej trojancev in vohunskih programov, katere sem zbrisal.Sicer vse normalno deluje samo vsake toliko časa antivirus najde novo grožnjo.
A se sploh da kej natest ali ga raje formatiram.
"Zaradi neznane težave windows ne more prikazati nastavitev požarnega zidu programa windows."
V orodni vrstici pa se mi je pojavil Search Bar katerega ne morem odstraniti.
Antivirus (Avast) pa mi je našel kar precej trojancev in vohunskih programov, katere sem zbrisal.Sicer vse normalno deluje samo vsake toliko časa antivirus najde novo grožnjo.
A se sploh da kej natest ali ga raje formatiram.
:roketa> ::
A si odpiral dos program na messengerju? To sem naredil jaz in imel iste probleme kot ti. Potem sem mogoče malo preagresivno počistil nesnago in zdaj se mi računalnik sesuje, ko se poizkušam povezati na internet. Poženi kakšen antipyware v safe modu. Požarni zid lahko resetiraš po tehle navodilih
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: :roketa> ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131699 (21186) | Qushaak |
» | Zmrzovanje računalnika zaradi torrentovOddelek: Pomoč in nasveti | 1388 (933) | Neo32 |
» | Vdiranje v uporabniški računOddelek: Informacijska varnost | 4129 (3308) | blackbfm |
» | požarni zidOddelek: Omrežja in internet | 1285 (1052) | StratOS |
» | Nenehna okuženost računalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 1322 (1078) | jype |