Forum » Zvok in slika » zvoki windows ne delajo
zvoki windows ne delajo
mosnik ::
ali kdo ve zakaj mi zvoki ki jih daje windows ne delajo drugi od igric in različnih predvajalikov pa delajo ne dela mi pa cd od hčerke bim- bam ni zvoka drugo mi normalo predvaja pomagaje mi ali bi mogoče bili drajveri ali kaj drugega
danč
mosnik ::
Našel sem napako pa ne vem kako naj jo odpravim v nadzorni plošči sem pogledal pod zvoke in tam so privzete naprave za predvajanja zvoka ,snemanje zvoka in predvajalnik midi glasbe tega predvajalnika pa ne morem potrditi da bi bil privzet in zato mi tudi Macromedia Flash player nima zvoka kako naj rešim ta problem
danč
podtalje ::
Windows kot MIDI predvajalnik uporabljajo microsoft gs wavetable Software Synthesizer in je del operacijskega sistema.
Probaj ponovno naložiti gonilnike za zvočno kartico.
Probaj ponovno naložiti gonilnike za zvočno kartico.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako priključiti računalnik na hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 3942 (1294) | francimedo |
» | Blu-ray predvajalniki - kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7428 (4646) | Anney |
» | [linux] problem z zvokomOddelek: Operacijski sistemi | 2325 (1572) | overlord_tm |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28399 (7835) | LexLuthor |
» | Audigy soundfont ali kaj boljšega-profi???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2143 (1766) | matrix2 |