Forum » Omrežja in internet » WLAN Problemček
WLAN Problemček
mov ax 0x7c0 ::
Zdravo!
Naletel sem na manjši problem, ki pa je izredno moteč... Ne vem ga rešit, zato iščem pomoč na te forumu...
Nbavil sem si Wireless router Netgear wpn824. Ga priklopil in stvar dela, vsaj za nekaj časa... Problem se pojavi, da ne deluje vedno enako... s tem mislim delovanje internet explorerja. ping, tracert,... vse dela normalno, vendar v IE-ju ne morem odpreti nobene strani. Včasih gre včasih ne gre... Signal je zelo dober, tako da tukaj nebi smel biti problem... Ne vem če so nastavitve na ruterju pravilno na nastavljene...
prosim za malo pomoči.
Naletel sem na manjši problem, ki pa je izredno moteč... Ne vem ga rešit, zato iščem pomoč na te forumu...
Nbavil sem si Wireless router Netgear wpn824. Ga priklopil in stvar dela, vsaj za nekaj časa... Problem se pojavi, da ne deluje vedno enako... s tem mislim delovanje internet explorerja. ping, tracert,... vse dela normalno, vendar v IE-ju ne morem odpreti nobene strani. Včasih gre včasih ne gre... Signal je zelo dober, tako da tukaj nebi smel biti problem... Ne vem če so nastavitve na ruterju pravilno na nastavljene...
prosim za malo pomoči.
Vsak dan nekaj novega :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne dela centrifuga pri pralnem strojuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9206 (7548) | jobers2 |
» | Cudno pozabaljanjeOddelek: Loža | 3442 (2525) | Scorpia |
» | wireles usb ključOddelek: Pomoč in nasveti | 1597 (1062) | zk_eu |
» | Naši staršiOddelek: Loža | 2042 (1043) | mare87 |
» | tezave z abit kt7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1707 (1304) | texhex |