» »

pekac/dvd ->isti ide??

pekac/dvd ->isti ide??

appz ::

pozdravljeni ,
mene zanima ce moreta bit pekac(nec-12) in dvd-rom(pajner-116) na razlicnih kablih al na istem ...(Ide kabl) ker ko sem hotu pec pise error zaradi teh ide-jev
oz.treba sam v biosu kej nastimat!!
thx

matevzm ::

Vecina programov za peko te bo opozorila, da ni najboljse imeti oba na enem kablu, kar je res. A za nedeljskega peka, ki bo pustil med peko pri miru DVD, sta lahko tudi na enem. Lahko bi prislo do tezav pri on-the-fly kopijah.
Jaz imam oba na istem. On the fly je normalno delal na 16, pac pa sem unicil en CDR, iko sem v DVD tlacil slabo posnet cd, ki ga ta ni mogel prebrati. XPji so nekaj casa gruntali kako in kaj, nato pa kot kaze dali reset kanalu. Pecka se je ustavila in dobil sem en podstavek za pivo vec.

appz ::

hvala na odgovoru ceprav sem tud zdaj ze sam postudiral da ..ce hoces copy cd nardit ne da bi za to uporabil disk(kot temp.) se pravi direkt dvd->pecka jih moras imeti vsakega za sebe!

Sumo ::

Meni 8x pekac in dvd-rom cisto v redu delata oba na istem kablu. Tudi on-the-fly kopiranje dela. Je pa mozno, da to pri visjih hitrostih peke odpove...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Disk, dvdrom, cdrw - kak najboljš nastavit

Oddelek: Pomoč in nasveti
5757 (698) ElectricMan
»

Šumenje "prepečenega" glasbenega CD-ja

Oddelek: Zvok in slika
162012 (1745) ssokec
»