» »

drajverji

drajverji

prijava ::

Mam leptopa pa me zanima kak si najlažje drajverje zrihtaš(nimam cdjev).A je kje vse na enem mestu za pogledat(kao seznam ),da si pol samo dol potegneš pa daš na cd in maš bol ko ne za skos??!??!Kak vi mojstri to nardite:\

Hvala in Lp

;-) ::

Jaz jih ob vsakem formatu sproti dol vlečem bol ko ne.

Drgač je pa najbolj priročno da maš vse na CD ju ja. Itak pa je vseeno.

...moje znanje o tem je tak slabo da niti ne vem za kaj vse rabiš drajverje.

AlesC ::

na googlu al pa yahoo napiš naziv laptopa pa ti bo našlo vse driverje, ker ponavadi imajo laptopi serijsko vse enako notri in ti ga že po nazivu najde. Velikokrat se zgodi, da zraven laptopa ne dobiš ničesar. Razen če si ga po delih kupil, to je pa druga pesem.

brutality ::

Najbolš ti je da graš na uradno stran od proizvajalca.. Tm poišč model laptopa pa ti bo vrgl točn use drajvrje k jih nucaš..

tnx

Sam to še zagnjavim:\ .Sem na uradni strani od leptopa pa mi vrže drajverjev celo listo.KAj moram vse instalirat potem ko si windose naložim (tak seznam je!:( ) : http://h18007.www1.hp.com/support/files...

LP

;-) ::

Nekaterih nerabiš če stvari ne uporabljaš. Sej ti piše zakaj je keri pa preberi in če stvari ne uporabljaš ali misliš da ne rabiš driverjev za to jih ne naloži.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

Ja to je logično.Sem pričakoval malo bol specifičn odgovor:D .Vseeno hvala.

Lp

brutality ::

čipset, vga, audio, lan, modem. pol predvidevam da maš na notebuku še kak wireless, bluetooth.. to je nekak v osnovi.. pol pa poglej če ti pod upraviteljem naprav še kak vprašajček javi :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Farming simulator 2013

Oddelek: Igre
443663 (2487) seba993
»

Laptop - Za šolo&zabavo?

Oddelek: Pomoč in nasveti
112548 (2321) Xardas16
»