Forum » Pomoč in nasveti » računalnik mi ugaša!?!?
računalnik mi ugaša!?!?
tomi77 ::
pozdravljeni, a mi zna kdo povedat v čem bi bila rešitev za sledečo težavo...
namreč med zagonom windowsow mi računalnik kar ugasne...kakšenkrat se to zgodi že pred zagonom windowsow...kakšenkrat pa med zagonom...oz...tudi ko že imam viden moj desktop
hvala za pomoč!!
namreč med zagonom windowsow mi računalnik kar ugasne...kakšenkrat se to zgodi že pred zagonom windowsow...kakšenkrat pa med zagonom...oz...tudi ko že imam viden moj desktop
hvala za pomoč!!
Toomy ::
...ma lahko je miljon razlogov...če se kaj razumeš malo odpri kišto pa pokukaj not kaj se dogaja...preveri če je vse na svojem mestu pa če se vse vrti...
Raffaello ::
Jaz sem imel isti problem! Pa sem potem malo pokukal v kišto pa sem ugotivil da je napajalnik hin! Mogoče je to tudi pri tebi razlog!
LP
LP
croatia21 ::
Dobrodošel v klub.
Jaz imam nov računalnik pa mi dela isto kot tebi pa še nekaj drugih ima isti problem. Mislim da bi lahko bili problem rami (so nekompatibilni s tvojo ploščo) ali matična plošča (mogoče bi rabil nove driverje).
Jaz za silo rešim to stvar tako da rame vzamem ven in potem dam zopet noter ampak v drugi slot pa mi dela nekaj dni in potem zopet ponavljam postopek.
Sedaj pa tudi že to več ne pomaga. Danes sem moral tudi izbrisat kasperskyja in spomina da mi ga ne zažene takoj ko pridem v windowse.
Jaz imam nov računalnik pa mi dela isto kot tebi pa še nekaj drugih ima isti problem. Mislim da bi lahko bili problem rami (so nekompatibilni s tvojo ploščo) ali matična plošča (mogoče bi rabil nove driverje).
Jaz za silo rešim to stvar tako da rame vzamem ven in potem dam zopet noter ampak v drugi slot pa mi dela nekaj dni in potem zopet ponavljam postopek.
Sedaj pa tudi že to več ne pomaga. Danes sem moral tudi izbrisat kasperskyja in spomina da mi ga ne zažene takoj ko pridem v windowse.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | need helpOddelek: Strojna oprema | 750 (750) | dyenk |
» | ugašanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1256 (1104) | Blackhawk209 |
» | NFS Most Wanted - skoči iz igreOddelek: Pomoč in nasveti | 862 (723) | bucccko |
» | Zagon Windows pri prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2536 (2026) | Gundolf |
» | PC ne vzge na "prvo"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1573 (1297) | RamOne |