Forum » Pomoč in nasveti » email - opera-internet explorer
email - opera-internet explorer
balasko ::
Imam mail na yahoo-ju in težava je da sem se odločil zaradi raznih priporočil več ne uporabljati internet explorerja ampak opero, ki sem jo naložil 4 dni nazaj z uradne strani. Težava je da ko hočem poslati e-mail ko dostopam na yahoo preko explorerja gre pripeti datoteko v email, ko pa dostopam preko opere pa mi vneskončnost piše ataching and scaning (neki fajl).
Imam Winxp SP2, bitdefender 9 z firewalom, antispam-om in antivirusom!
Kaj bi lahko vplivalo na to da se fajl ne pripne v e-mail ko dostopam do yahoo mail preko opere!
Hvala, bok
Imam Winxp SP2, bitdefender 9 z firewalom, antispam-om in antivirusom!
Kaj bi lahko vplivalo na to da se fajl ne pripne v e-mail ko dostopam do yahoo mail preko opere!
Hvala, bok
StajercSSS ::
LoL..Človek je uporabljal IE..
Probaj Firewal sklopit,kerga pač maš..Al pa lahk,da si operi povezavo blokiral s firewalom,tako kot lah s Sygate Firewalom..
Probaj Firewal sklopit,kerga pač maš..Al pa lahk,da si operi povezavo blokiral s firewalom,tako kot lah s Sygate Firewalom..
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
balasko ::
opera ima action permit v bitdefenderju, tako da nimam pojma več kaj narediti
druga stvar: pred kratkim sem mel kar nekaj trojancev in sem v safe modu vse prelistal in izbrisal. Sedaj mi za winxp firewal piše da zaradi neznane napake ga ne more odpreti, kako ga ponovno naložiti, da ne bo težav,mogoče je to krivo
druga stvar: pred kratkim sem mel kar nekaj trojancev in sem v safe modu vse prelistal in izbrisal. Sedaj mi za winxp firewal piše da zaradi neznane napake ga ne more odpreti, kako ga ponovno naložiti, da ne bo težav,mogoče je to krivo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bitdefender in Klik NLBOddelek: Loža | 3242 (2304) | predi |
» | Ne morem dostopati do strani, ki zahtevajo certifikatOddelek: Pomoč in nasveti | 1145 (869) | nejcpirc |
» | Yahoo uvaja šifriranje e-pošte in ukinja geslaOddelek: Novice / Varnost | 10817 (8972) | Glugy |
» | Mozilla po 10 letih sodelovanja z Googlom podpisala z Yahoojem, ki bo nov privzet isk (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 21496 (18320) | johnnyyy |
» | Zna kdo povedat kaj je narobe?Oddelek: Omrežja in internet | 1947 (1678) | Pyr0Beast |