» »

Še nekaj o Activate Windows:

Še nekaj o Activate Windows:

knesz ::

Upam da ne bo hude krvi ker prenašam iz zaklenjene teme, ampak glede na post ter link ki je bil podan mislim, da je bila tema malce prehitro zaklenjena.

preneseno:
Lp...sem kupil windowse sp2 ter sem jih po 1letu presnel zase ker se mi je zdrsal cd.
vendar pa tle nastane problem ker mi pokaže to okno [img]http://www3.shrani.si/files/activate102...
Kako naj jaz to preprečim?Je kakšen crack ali kaj podobnega ...zdej za nove windowse pa nebi rad dajal denarja.

[To temo je zaklenil OmegaBlue dne 27.10.2006 ob 23:48:51.]

Glede na sliko je bila registracija opravljena in ne gre čez aktivacijo. Uporabnik je napisal, da je Windowse kupil (predvidevam da v računalniški trgovini oz. legalno). Glede cracka ali kaj podobnega, obstaja "kaj podobnega", in sicer klic na telefonsko številko 01 585 34 49 Microsoft aktivacije, kjer ti tehniki pomgajo izpeljati aktivacijo. Druge legalne možnosti ni.

Sedaj pa lahko zaklenete še to temo.

lp

OmegaBlue ::

če imaš probleme z aktivacijo legalnih windowsov je najbolje, da se v tem primeru obrneš na Microsoft slovenja. Crakov tukaj ne bo v nikakršni obliki.

Kaj sem pa drugače napisal? Od uporabnika se pa ja lahko pričakuje da je sposoben poiskati telefonsko številko.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows licenca (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5016632 (9867) Dman
»

Original windows 10 po smešni ceni (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8024839 (13737) scipascapa
»

Windows 10 le ne bo brezplačen (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
8734207 (27050) ohnowhy
»

Aktivacija Windows 7 že razbita (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
8823241 (11770) MrStein
»

Izkušnje glede namestitve Winxp pro (registirane verzije) na drug računalnik

Oddelek: Operacijski sistemi
201954 (1631) moj_nick

Več podobnih tem