Forum » Operacijski sistemi » prenosnik hp compaq nx6310
prenosnik hp compaq nx6310
djpiky ::
lep pozdrav!
gre se za že opisan hp prenosnik in sicer:
bil je kupljen prvkar in seveda hočem gor naložit windowse ampak tu nastane problem. dostopam lahko samo do biosa, ko pa hočem naprej pridet mi napiše da "naj vstavim disk ali pa je prišlo do napake diska in ga naj zamenjam in pritisnem katerokoli tipko". seveda disk dela ker je u biusu eno orodje za diagnostiko doskov. Zdj edina možna težava je da mi bios ne zazna sata diska. kakšna pomoč?
gre se za že opisan hp prenosnik in sicer:
bil je kupljen prvkar in seveda hočem gor naložit windowse ampak tu nastane problem. dostopam lahko samo do biosa, ko pa hočem naprej pridet mi napiše da "naj vstavim disk ali pa je prišlo do napake diska in ga naj zamenjam in pritisnem katerokoli tipko". seveda disk dela ker je u biusu eno orodje za diagnostiko doskov. Zdj edina možna težava je da mi bios ne zazna sata diska. kakšna pomoč?
Virko ::
V BIOSu izklopi S-ATA native mode, ker drugače Windows XP inštalacija ne prepozna diska ;)
http://www.virc-sp.si - računalniške storitve
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Virko ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdi disk ni zaznan v BIOSuOddelek: Operacijski sistemi | 2934 (2523) | srus |
⊘ | problem z inštalacijo windowsaOddelek: Operacijski sistemi | 1471 (1252) | Ziga Dolhar |
» | Formatiranje ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1935 (1346) | air15 |
» | Težava z nalaganjem windowsev na novi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1273 (1179) | nsane |
» | raid problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1473 (1317) | nazz78 |