» »

kuugla agejn..

kuugla agejn..

kuugla ::

Pred meseci sem tukaj "razpravljal":) glede izgleda konkretne internetne strani. Ocene in kritike sem si vzel k srcu (čeprav je zgledalo drugače)in ko sem imel čas sem stran kakopak nekoliko spremenil(bolj oblikovno kot vsebinsko).
Na index strani imam nameščen kombinirani iskalnik, ki pa deluje samo v iexplorerju, operi... Ali mi lahko kdo razloži, zakaj ne funkcionira v firefoxu oziroma kako bi težavo odpravil? Hvala za vsak nasvet.

lp by kuugla

BluPhenix ::

In zakaj točno nisi mogel uporabiti iste teme?
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Brilko ::

NinaOsenar,Severina, Siol, Mobitel, Slovenske železnice, NLB, Merkur, AMZS,Telekom, Atomik Harmonik, Tokio Hotel, xxx, Simobil, T2, Bar2 >:D

Zgodovina sprememb…

mte ::

Hehe, še dobro da google ne upošteva več meta keywordov :) To me najbolj jezi, ko iščem neko stvar pa mi na prvo stran nameče povezave do nekih neuporabnih iskalnikov... Saj ne rečem, mogoče je ta Kuugla dejansko za koga uporabna, vendar sam nisem med njimi in ni treba, da mi potem google kot rezultat za Merkur najde link do Kuugle..wtf...to smatram kot spam..
Malo premisli če je to res potrebno..
lp

kuugla ::

če bi me zanimalo, kaj google upošteva in kaj ne ali pa recimo kaj tebe osebno najbolj jezi, ko iščeš neko stvar na netu, bi tako tudi vprašal... :) Tako pa sem vprašal nekaj čisto tretjega in tudi tvoj odgovor ne morem razumeti drugače kot spam. Če poznaš rešitev na zastavljeno vprašanje pa se seveda toplo priporočam in vnaprej zahvaljujem za nasvet.
lp

Brilko ::

BluPhenix: sprehodi se malo z miško po vrhu strani pa se ti bo zbristrilo pa mi lepo odizbriši komentar.

Želi pa model samo reklamo naredit (naj dela to vsaj očitno, če drugač nezna), ker mu že na nekem drugem forumu ni ratalo, čeprav še bolj na bedn način. >:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Brilko ()

BluPhenix ::

Ok, sem videl. Se opravičujem za nesporazum.

Sicer je stvar še vedno offtopic ampak naj bo, kot primer, kaj se ne dela. Sicer je pa možicelj postavil konkretni problem (nedelovanje v FF), zato ne moremo smatrati ko samo reklamo.

ČE kdo ve, zakaj mu ne deluje in mu hoče pomagat, naj. Vsi drugi posti od sedaj bodo smatrani kot offtopic.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Zgodovina sprememb…

kuugla ::

Dragi Brilko, kar kdo zna in kaj "nezna" je lepo razvidno iz tvojega okrutnega napada na materni jezik in slovenski pravopis...
Pa ne bi zdaj o tem. Nikakor ne morem razumeti, pa ne samo jaz, kot je razvidno iz ostalih pispevkov, namreč vaš napihnjen in egotripski odnos do "navadnih" ljubiteljev interneta. Na konkretno vprašanje moram zdaj prebirati polpismene prispevke in žaljivke v smislu "model","možicelj" , razne ultimativne ocene in strokovna mnenja o nepomembni internet strani, kakršnih je na netu nekaj milijonov.
Da sploh ne govorim o tem, kako si posamezni strokovnajaki=Brilko, popravljajo prejšnje odgovore, pač glede na to kako se tema razvija....
In na koncu dobrohotni napotek vsemogočnega moderatorja (ki bo po tem postu seveda temo zaklenil), da naj pa se nekdo le usmili uboge pare in naj mu svetuje kaj koristnega.
lp

ps.obisk na strani pa dvigajo strokovnjaki, ki razkazujejo svoje nadznanje in mnenja za katere jih nihče ni vprašal. Če nimaš odgovora, pač ne pišeš in tema po emnem dnevu izgine z naslovne strani foruma....

še en ps. Briko, hvala :)

Ziga Dolhar ::

Kuugla naj se vzdrži mimobežnih napadov na jezikovno izvežbanost soforumašev kot odgovor na kritiko, in predvsem naj izvoli obrazložiti svoje insinuacije glede Brilkovega domnevnega spreminjanja svojih postov, "glede na to, kako se tema razvija":


1. post (Brilko ga sploh ni spreminjal)


[Ta odgovor je spremenil BluPhenix dne 28.10.2006 ob 09:24:03.]
[Brisanje tega odgovora je preklical BluPhenix dne 28.10.2006 ob 09:23:50.]
[Ta odgovor je izbrisal BluPhenix dne 27.10.2006 ob 19:55:58.]
[Ta odgovor je spremenil BluPhenix dne 27.10.2006 ob 19:55:54.]
[Ta odgovor je ustvaril Brilko dne 27.10.2006 ob 02:22:05.]


2. post (Brilko ga je popravil minuto po oddaji in 10 ur ped Kuuglovim odgovoru nanj)


[Ta odgovor je spremenil Brilko dne 28.10.2006 ob 01:12:55.]
[Ta odgovor je ustvaril Brilko dne 28.10.2006 ob 01:11:50.]
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

sem mnenja, da bi morali to temo zapreti. Debata pa naj se nadaljuje tam, kjer se je že nekaj časa nazaj končala tj. v prvi temi avtorja.

Tody ::

bomo počakali do razpleta :) Nč pametnega ni po TV >:D Sicer pa če kdo ve lahko res da modelu roko in pomga :D

BluPhenix ::

Brilkov post sem najprej pobrisal in nato odbrisal jaz, kot je to razvidno (spremenil tudi).

ČE smatraš besedo možicelj kot žaljivko, se ti opravičujem. Meni je pač še ena beseda za označevanje človeka in se mi ne zdi žaljiva.

Brilko ni popravil nobenega odgovora glede na to, kako se tema spreminja. Med drugim zato ne, ker spreminjanje po tem, ko je nekdo poslal odgovor po njegovemu on svojega odgovora ne more več spreminjat. Za take insinuacije se mu lahko opravičiš. Za komentarje čez moderatorje so pritožbe.

Temo bi lahko zaklenič že takoj, ko se je pojavila, saj si imel že eno prej odprto na isto temo, ampak sem ti jo pustil, ker si prosil za pomoč.

kuugla, če imaš kaj za rešiti z Brilkom, reši to preko ZS, ne tukaj.

In na koncu dobrohotni napotek vsemogočnega moderatorja (ki bo po tem postu seveda temo zaklenil), da naj pa se nekdo le usmili uboge pare in naj mu svetuje kaj koristnega.

Tole bi si pa lahko prišparal. Kar sem naredil je bilo to, da sem debato usmeril nazaj na temo, kar naj bi moderiranje bilo, tako da je tvoj komentar precej nevmesten.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Zgodovina sprememb…

#000000 ::

mare_ ::

tale del te v firefoxu zafrkava
onclick="javascript:if (service.selectedIndex > 0) window.open(service.options[service.selectedIndex].value + query.value,'blank');
Poskusi s kakšnim document.getElementById namesto samo service.

kuugla ::

No pa še en moderator, ki arogantno obklada vse okoli z "modeli". Verjetno z modeli in možiclji ne dvigate ugled Slo-Tech foruma, ki je nedvomno najbolj strokovna in ugledna referenca v Sloveniji. Takšen odnos na kakšnem sorodnem forumu težko zaslediš.
Nikogar nisem prosil za oceno strani, postavil sem konkretno (recimo strokovno) vprašanje, na katerega sem v 9(z besedo devetih) odzivih, od tega dveh moderatorjev, prejel samo en kup žalitev in nekašnih subjektivnih osebnih ocen, spreminjanja (vatever)ali brisanja postov, pa nobenega odgovora.
Debata se je žal sprevrgal v nekakšno kdo bo koga nategovanje, med starimi znanci s foruma in nekim možicljem, ki se pač slučajno ne pusti obkladati z tako "vsakdanjimi" nazivi. Kar pa je konec koncev totalno brezveze. S tem bi zaključil, če ima kdo slučajno odgovor, naj ga napiše. Zaradi mene lahko moderator tudi zbrišete temo, ker brez konkretnega odgovora itak ne koristi nikomur.

Lep pozdrav in lep dan :)

Artificial intelligence is no match for natural stupidity.

BluPhenix ::

NE tema ne bo izbrisana.

nekdo ti je podal možno rešitev, ampak tega očitno nisi videl.

Sem napisal dovolj z osebnimi napadi, če kdo želi pomagat naj, druge stvari rešujte preko ZS.

kuugla, ti se pa tudi malo pomiri prosim.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

kuugla ::

No a je bilo tako težko umirit petelinčke? Ne skrbi, jaz sem popolnoma umirjen...

Mare tebi pa tnx, your d mejn!
Zadevo sem spremenil, tako , da dela tudi v firefoxu.
lp by kuugla

ps. Mareta za moderatorja :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prodaja in nakup spletnih strani???

Oddelek: Izdelava spletišč
344155 (806) jaz111
»

Nov predlog Uredbe o zneskih nadomestil za privatno in drugo lastno reproduciranje (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Optične enote / mediji
6511579 (7702) incognito
»

BigBang - Kolko dni od nakupa lahko zahtevas denar nazaj? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
545248 (4103) Zheegec
»

Odstop s pozicije TP

Oddelek: Slo-Tech
403608 (1527) Goldee

Več podobnih tem