Forum » Omrežja in internet » Je mogoče dobit free game server hosting?
Je mogoče dobit free game server hosting?
Orchestra ::
Preden bi začel pisat podatke, me najprej zanima če je zgoraj navedeno sploh mogoče.
LP
LP
Kot sponzorstvo? Mali problem ti samo povej kako pa kaj.
Če bi si ubavil 10/10 T2 internet, za koliko playerjov bi bilo dovolj?Ali bi sploh lahko kaj dljal/uljal ne da bi pritem povzročal lag špice in ostale nezaželjene zadeve?
LP
Če bi si ubavil 10/10 T2 internet, za koliko playerjov bi bilo dovolj?Ali bi sploh lahko kaj dljal/uljal ne da bi pritem povzročal lag špice in ostale nezaželjene zadeve?
LP
Opkow ::
Ce se prav spomnim, je pri CS-u lepo laufal na 8M/765Kb ADSL liniji do 10 folka.
Tako, da bi moralo pri 10/10 liniji delat prez problema 32 folka. S tem, da imas se nekaj bandwitha za druge reci.
Tko na uck, bi bilo recimo za kaksen dod ali cs:s bilo vrh glave kake 3-4 Mb u/d.
Tako, da bi moralo pri 10/10 liniji delat prez problema 32 folka. S tem, da imas se nekaj bandwitha za druge reci.
Tko na uck, bi bilo recimo za kaksen dod ali cs:s bilo vrh glave kake 3-4 Mb u/d.
Je možno da bi mi kdo zrihtal kaj iz študentskega doma?Pripravljen sem mu dat za par pirov usak mesc.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Orchestra ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Več kot polovica Američanov ima mesečno omejitev prenosa podatkov z internetaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 13308 (11531) | Pyr0Beast |
» | Nov paket optike pri T-2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 23051 (12608) | amigo_no1 |
» | Internet se ne ceni več (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 12248 (9121) | darksamurai |
» | LAN usage?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1356 (1096) | blackbfm |
» | Oslovske sodbe v parlamentuOddelek: Problemi človeštva | 2495 (1576) | TESKAn |