» »

Obstaja testni program za miške!

Obstaja testni program za miške!

AnWar ::

Se dobi kakšen program za test mišk ( optičnih) ? zamik, hitrost.,,,
Hvala

Fresh Prince ::

Ne vem zakaj bi rabil program za to ?
Ker to itak nastimas v Control Panel-u.

Razen ce se jo da "sfrizirat", za to pa se nisem slisal.

MadMax ::

Hehe, dobra ideja!
Overclockat misona:)
A je ze kdo probal? Rezultati?
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Zanima me kakšna, razlika med kablom in brezžično miško ali je kaj zamika med njima. Ali ga ima brezična miška optical? Ker jst jo imam in imam full občutek da ga ima! :\:\

rc-car ::

Zelo tezko obstaja tak program, ker recimo opticna miska skenira podlago in rezultate pretvori v gibanje. Ce se recimo miska zatika, ali jo kaj drugega zmede, potem program nikakor ne more vedeti, da se to tudi zares dogaja.. Povsem mozno je, da jo ti tako premikas..

Anyway, tak program tezko obstaja, ker ne more vedeti kako se mis premika in to primerjati z tem kako mis pravi, da se premika.

Mozno bi bilo edino, ce bi ti program reku: Move mouse upward quickly in bi potem pogledal, kako se vse skupaj premika, vendar to nebi bilo najbolj natanco in zanesljivo..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

Vseeno hvala vam za pomoč, sem že našel članek in ga prebral. Zanimalo me je z kakšno frekvenco deluje miška z kablom ( 125-200Hz) brez kabla in optična pa samo 40Hz kar je zelo malo. V windowsih se ničesar ne pozna ( zamika ) ampak med igrama pa je, ampak samo takrat ko miško sunkovito premikam!
Hvala vam za trud:):)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odločam se za nakup nove miške...

Oddelek: Kaj kupiti
482902 (1842) kotnikd3
»

Nov članek: Test mišk (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Nova vsebina
10812084 (10064) Xplicit
»

Logitech MX1000 (nova tehnologija mišk) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
1088169 (5530) SnakeBite
»

Kaj ima CD-ROM veze z miško?

Oddelek: Pomoč in nasveti
91115 (911) astras
»

Pretorijančev prvenec (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nova vsebina
524575 (4575) Paramedic

Več podobnih tem