Forum » Zvok in slika » DTS me zafrkava
DTS me zafrkava
sirotka ::
Oi!
Imam dfi ultra D, ki ima karajan audio in z-680, povezane prek spidfa. Jasno pri mp3jih je samo emulacija dolbyja(čakam na pravo zvočno), samo recimo pri predvajanju dts glasbe, mi v wmp samo šumi, vlc sicer predvaja, ampak ne preklopi signala na digital, medtem ko pri dvdjih mi dts lepo laufa....je kaka varjanta, da se to poštima?
Hvala!
Imam dfi ultra D, ki ima karajan audio in z-680, povezane prek spidfa. Jasno pri mp3jih je samo emulacija dolbyja(čakam na pravo zvočno), samo recimo pri predvajanju dts glasbe, mi v wmp samo šumi, vlc sicer predvaja, ampak ne preklopi signala na digital, medtem ko pri dvdjih mi dts lepo laufa....je kaka varjanta, da se to poštima?
Hvala!
sirotka ::
Decodes DVD-Audio tracks ripped to DTS-WAV, based on libdts-0.0.2, no configuration, no DSP support, stereo downmix.
Am...tule nvem če dela tu kar naj bi delalu...se prau jst hočm prav dts met pr muski...?
Am...tule nvem če dela tu kar naj bi delalu...se prau jst hočm prav dts met pr muski...?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LG 42LD751 42" LCD TV audio ne dela?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1389 (1270) | RejZoR |
» | DTSOddelek: Zvok in slika | 3319 (3153) | bronco40 |
⊘ | DTS AudioOddelek: Zvok in slika | 6439 (3960) | gregyk |
» | DTS Audio CdOddelek: Zvok in slika | 1474 (1300) | StratOS |
» | DTS audio iz pcja - ni zvoka/samo šum/le 2 kanalaOddelek: Zvok in slika | 2300 (1973) | mamamia |