Forum » Zvok in slika » Webcam trust WB-1400T, problem z mikrofonom.
Webcam trust WB-1400T, problem z mikrofonom.
dadooo ::
Torej imam zgoraj omenjeno kamero. Z cdja sem inštairal vse kar je potrebno za delovnanje kamere, ampak mikrofon nedela. Je pa tako: Kadar imam videoklic me tisi na drugi kameri čuje preko mikrofona od kamere, ampak ko jaz recimo v activewebcam nastavim mikrofon ni nič...tudi ko snema ne snema zvoka...
Lp.
Lp.
dadooo ::
Edit: Ugotovil sem da me un na msnju nesliši, ampak sliši samo to kar poslušam, torej ko poslušam eno peseem in snemam govorni posnetek, se sliši samo muzika...enako je če je kamera prikljčena...kokr se meni zdi to snema samo zvok od računalnika. Zdej pa me zanima kako bi aktiviral un mikrofon pač od kamere, in un, ki se priključi v roza priključek.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IP kamera - software za snemanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 2856 (2159) | Oldi |
» | Ameriška šola preko kamere na šolskih prenosnikih vohunila za svojimi dijaki (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 14181 (12221) | Tear_DR0P |
» | Katero Web kamero kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2377 (2189) | Tomson |
» | kje kupiti aiptek dig. kamere pri nas ?Oddelek: Kaj kupiti | 1808 (1727) | Caligula |
» | Zunanji mikrofon pri snemanju s kamero!Oddelek: Zvok in slika | 2187 (2083) | Avian |