» »

Tipkovnica in touchpad za hp prenosnik

Tipkovnica in touchpad za hp prenosnik

leela ::

Danes se mi je zgodila nesrečna stvar. Po tipkovnici in touchpadu prenosnika se mi je polil čaj (sladek). Vse sem takoj odšraufala in spucala, ter poušila, ampak ker je bila tekočina sladka so vseeno ostali madeži. Sedaj stvar normalno dela (tipkovnic in miš imata neke zaščite da tekočina ne pride v drobovje računalnika), ampak za vsak slučaj bi oboje zamenjala (predvsem tipkovnico - iamm občutek, da se lima). Na servis ga raje ne peljem, ker mi še vedno teče dokupljena garancija in se mi ne da vseh stvari tam razlagat, raje sama poštimam (še posebej, ker to ni tak problem). Sedaj pa me zanima, kje bi se sploh dalo touchpada in tipkovnico dobiti. Imam prenosnik od firme HP in sicer model nx8220. Danes na Avtero nisem mogla klicati, ker delajo samo do 3h, pa še vprašanje je, če tam sploh prodajajo rezervne dele fizičnim osebam.

Torej: kje kupiti originalno tipkovnico in touchpada za HP nx8220?
q.e.d.

Pouh ::

Kje to kupiti ne vem.
Ce se ti pa tipkovnica lima, se enkrat vse odsraufej, polij malo z alkoholo, nato dobro speri z vodo, DOBRO posusi in daj nazaj.--> tako se ne bo limalo vec.

leela ::

Ne vem, če bi si upala dat kar celo tipkovnico pod vodo. Problem je v tem, da je na spodnji strani neka zaščitna folija, ki se je ne da odstranit. Sicer je zelo dobro zalepljena, vendar je na nekaterih delih malce popustila in tja se je nabrala lepljiva snov, ki se je ne da odstranit. Eh ja... Zdej je pa še miš crknu... Se bo treba kr v stroške vržt.

BTW kdo ve kako je z garancijo, če prideš tja pa rečeš, naj ti zamenjajo pa da boš plaču. Ti to vseeno potem upoštevajo pri naslednjih napakah, ali je garancija neodvisna od tega?

Pa če bi kdo vedu kje se dobi tipkovnico pa touchpada bi mu bila zelo hvaležna :)
q.e.d.

M-XXXX ::

Ti kar odšraufaj in pod alkohol podstav. Imel sem podobne težave, in sem jih rešil da sem jih polil z alkoholom>:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Polit laptop

Oddelek: Pomoč in nasveti
253189 (1813) markoxxx
»

prenosnik polit z kavo

204020 (3168) Limona
»

Polit prenosnik (strani: 1 2 )

6417040 (14283) _koki_
»

Resevanje politega Thinkpada (strani: 1 2 )

584630 (3255) maia
»

Hočem laptop... IBM T42 vs HP NX8220

Oddelek: Kaj kupiti
143124 (2905) GUFY

Več podobnih tem