Forum » Programska oprema » ACDSee 3.1 powerpack
ACDSee 3.1 powerpack
noogy2noogy ::
Zanima me, če ima kdo polnodelujočo verzijo tega odličnega programa? Snel sem 'trial' verzijo, na netu pa je samo crack za 'retail' verzijo, tako da si ne morem pomagat.
Mimogrede, zanimiv mi je zaradi FotoAngelo plug-in-a, ki je bojda super za izdelavo enostavnih prezentacij in screensaverjev. Ima mogoče kdo predlog za kakšen drug program za screensaverje?
thnx
Mimogrede, zanimiv mi je zaradi FotoAngelo plug-in-a, ki je bojda super za izdelavo enostavnih prezentacij in screensaverjev. Ima mogoče kdo predlog za kakšen drug program za screensaverje?
thnx
lp
noogy
msmiha ::
Seveda to lahko najdeš tukaj. Sam ne me klet ko bo počasi downlodalo
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
noogy2noogy ::
A je to Powerpack z vsemi plug-ini ali samo ACDSee? Nekam majhen se mi zdi... Trialček na njihovi strani je velik okoli 10 MB!?
lp
noogy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB IR Sprejemnik za amaterje (IgorPlug-USB) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 28194 (11438) | eVro |
» | Directx problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1517 (1194) | LeeWai |
» | Firefox težava Add-ons procesor na 100%Oddelek: Programska oprema | 1864 (1737) | amigo_no1 |
» | Email notifierOddelek: Programska oprema | 1150 (1101) | bluefish |
» | Upravljanje predvajanja pesmi(recimo winamp) z daljincemOddelek: Strojna oprema | 3231 (2700) | nokia6310 |