Forum » Programska oprema » problem pri instalacijah
problem pri instalacijah
alesp56 ::
Problem je pri instalacijah v win xp sp2 (vse posodobljeno, najnovejši update-i, driverji itd...), ne kaže poteka instalacije, stvari zginejo iz zaslona a se ponavadi namestijo do konca, sedaj pa sem nameščal delphi 2005 in se zadeva vmes logično ustavi da zamenjam cd a tega ne prikaže(delphi je originalen!!! sdk-je je normalno namestilo in vse prednamestitve) in se zadeva ne namesti, tako da se mi zdi da je to problem install shielda ali nevem česa, to je delalo že pri nekaterih drugih namestitvah npr. office 2003 itd, ampak ne pri namestitvi vseh programov. Že kdo naletel na podobni problem? Sem že nekaj googlal ampak brez pravega uspeha.
in to je to...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lazarus - Večplatformska, brezplačna alternativa Delphi-juOddelek: Programiranje | 5314 (2523) | Gury |
» | 1152: error exctracting to the temporary locationOddelek: Pomoč in nasveti | 2894 (2571) | JOKER |
» | Programiranje za windowsOddelek: Programiranje | 8572 (6515) | Iluvatar |
» | Sony ukinja diskete (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 15601 (13455) | Lion29 |
» | Windows davek znaša 50$ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 12137 (8975) | krneki0001 |