Forum » Zvok in slika » Domači kino SAMSUNG HT-TQ22
Domači kino SAMSUNG HT-TQ22
romci1 ::
Pred nekaj tedni sem si v Big Bangu v Celju kupil domači kino SAMSUNG HT-TQ22. Z izdelkom sem zadovoljen, vendar imam tehnično vprašanje.
Zanima me, kje lahko dobim najnovejšo strojno programsko opremo oz. FIRMWARE (če sploh obstaja) z navodili za nadgradnjo, ki bi podpirala šumnike v podnapisih DivX filmov, morda povečala velikost pisave podnapisov, odpravila nekatere hrošče, posodobila kodeke, ... ?
Firmware sem neuspešno iskal že na uradnih Samsungovih spletnih straneh, po raznoraznih tujih spletnih straneh z zabavno elektroniko, s pomočjo internetnega brskalnika Google, ...
Poklical sem tudi že v Big Bang v Celje, odkoder so me preusmerili v Ljubljano, tam pa so mi svetovali, naj se obrnem na pooblaščene servise, kjer pa tudi nič ne vedo.
Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem.
Roman
Zanima me, kje lahko dobim najnovejšo strojno programsko opremo oz. FIRMWARE (če sploh obstaja) z navodili za nadgradnjo, ki bi podpirala šumnike v podnapisih DivX filmov, morda povečala velikost pisave podnapisov, odpravila nekatere hrošče, posodobila kodeke, ... ?
Firmware sem neuspešno iskal že na uradnih Samsungovih spletnih straneh, po raznoraznih tujih spletnih straneh z zabavno elektroniko, s pomočjo internetnega brskalnika Google, ...
Poklical sem tudi že v Big Bang v Celje, odkoder so me preusmerili v Ljubljano, tam pa so mi svetovali, naj se obrnem na pooblaščene servise, kjer pa tudi nič ne vedo.
Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem.
Roman
danix1 ::
Šumnike na Samsungu dobiš, če nastaviš v meniju Disc Subtitle na Others in vtipkaš kodo 1428
in potrdiš. V glavnem navodila za divx podnapise za Big Bangova domača kina so na njihovi spletni strani www.Bigbang.si pod "Posodobitve".
LP
in potrdiš. V glavnem navodila za divx podnapise za Big Bangova domača kina so na njihovi spletni strani www.Bigbang.si pod "Posodobitve".
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: danix1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tablični računalnikOddelek: Kaj kupiti | 7304 (6749) | quadro933 |
» | [divxvid] LG predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 35600 (10420) | kekpek |
» | [DivXviD] Evertone predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 14186 (5498) | Jedi Master Yoda |
» | Kater PLASMA tv ?Oddelek: Zvok in slika | 3243 (2838) | Jago |
» | Slovenski CD-jiOddelek: Strojna oprema | 850 (738) | jos69 |