Forum » Programska oprema » ACD Slide Show
ACD Slide Show
peregrinus ::
Imam fotografije (poročne), ki so v diaprojekciji v formatu .exe (ACD Slide Show). Ko sem pri fotografu zraven albuma naročil tudi elektronsko različico fotografij, sem pričakoval, da bom dobil navadno diaprojekcijo (.pps) ali pa samo datoteke (.jpg). Dobil pa sem to .exe "sranje" . Zdaj bi pa rad iz te diaprojekcije dobil fotografije, ki so v njej zapakirane. Sem iskal po netu, pa zaenkrat nisem našel nič uporabnega.
Res bi bil hvaležen za kakršenkoli uporaben namig, ker skoraj ne verjamem, da tega ni mogoče narediti :)
Hvala za pomoč
Res bi bil hvaležen za kakršenkoli uporaben namig, ker skoraj ne verjamem, da tega ni mogoče narediti :)
Hvala za pomoč
peregrinus ::
bosmla: ja, saj ga bom verjetno malo poklical, kaj zdaj to, samo domnevam, da je on to z nekim razlogom zapakiral v .exe diaprojekcijo ..., bom videl.
darkolord: hvala za nasvet, tega sem imel že prej nameščenega, zdaj sem se še malo bolj poglobil v program, nastavil ""extract data" mode, ampak mi pokaže samo neke "bitmaps" in "icons", ki jih je našel v exe-ju, slike pa nobene :(
darkolord: hvala za nasvet, tega sem imel že prej nameščenega, zdaj sem se še malo bolj poglobil v program, nastavil ""extract data" mode, ampak mi pokaže samo neke "bitmaps" in "icons", ki jih je našel v exe-ju, slike pa nobene :(
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PowerPointOddelek: Pomoč in nasveti | 1106 (938) | norcuron |
» | 32" LCD nakupOddelek: Zvok in slika | 1199 (1010) | daXx |
» | Program za obdelavo fotografij!Oddelek: Programska oprema | 5270 (4841) | ;-) |
» | Windows movie makerOddelek: Programska oprema | 1172 (1028) | Jan987 |
» | powerpoint mi noče odpreti datoteke *.ppsOddelek: Pomoč in nasveti | 2444 (2344) | waters |