Forum » Strojna oprema » Ali sem pokvaril Osnovno ploščo ???
Ali sem pokvaril Osnovno ploščo ???
x45 ::
Testiral sem novo ploščo pa sem verjetno ne dovolj dobro vtaknil grafo not, ampak ni ziher....
Sedaj je pa tole:
Vse naštimam kot treba plošča se prižge in ima malo daljši pisk kot ponavadi in za tem še eden slike ni - torej kaj sem zamočil je kaj hin plošča , grafa se da kaj rešit ?
Lp
Sedaj je pa tole:
Vse naštimam kot treba plošča se prižge in ima malo daljši pisk kot ponavadi in za tem še eden slike ni - torej kaj sem zamočil je kaj hin plošča , grafa se da kaj rešit ?
Lp
jest10 ::
Je bila plata v ohišju ali zunaj?
Ce je bila zunaj, potem je 95% problem v tem, da grafična ni bila ozemljena, zato ni bilo slike.
Na tisto kovinsko ploščico za pritrditev grafike daj črno žico od napajalca pa bo(jasno prej odstrani iz nje plastiko )
Ce je bila plata v ohišju je problem drugje
Ce je bila zunaj, potem je 95% problem v tem, da grafična ni bila ozemljena, zato ni bilo slike.
Na tisto kovinsko ploščico za pritrditev grafike daj črno žico od napajalca pa bo(jasno prej odstrani iz nje plastiko )
Ce je bila plata v ohišju je problem drugje
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()
JIM22 ::
Ni problem v tem da grafična ni dobila mase. Jest mam komp kar na mizi pa ni nikjer grafična prizemljena. Grafična more delat brez "ozemlitve", itak mora met v vodilu ali pa prek kabla vse potrebno da deluje brez problemov.
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.
Vsi na FB pridružite se itVision :)
Vsi na FB pridružite se itVision :)
jest10 ::
O pa je lahko problem v tem. Recimo moja R9000PRO se brez ozemljitve ne zažene. Prav tako ne Matrox G200. R9600XT pa dela normalno brez.
x45 ::
Plošča odda 2 dolga piska. Grafična je na mizi delala z enakimi ploščami tu pa ne - pski + slike ni... Torej je plata ? Se da kak rešit ker je plošča sicer nova.... ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8275 (6387) | strumf666 |
» | Asus p5q Pro Turbo startup problemOddelek: Strojna oprema | 1678 (1389) | Engineer_SLO |
» | grafična ok, slike ni!!!???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2511 (1931) | polde66 |
» | Smrad, crknjena plošča sedaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1672 (1212) | planetparty |