Forum » Strojna oprema » LINUX : TwinHan Mantis 2033 (HTPC)
LINUX : TwinHan Mantis 2033 (HTPC)
luli ::
Gre za DVB-C kartico. Ker kernel ne podpira te kartice sem po več kot tednu iskanja prišel do te strani. Ker v Linux sistemih nisem najbolj domač mi tega nikakor ni uspelo namestiti.
Stvar je namenjena izdelavi domačega HTPC-ja in bi mi znala priti zelo prav. Pripravljen sem namestiti poljubno distribucijo samo, da deluje.
Stvar je namenjena izdelavi domačega HTPC-ja in bi mi znala priti zelo prav. Pripravljen sem namestiti poljubno distribucijo samo, da deluje.
luli ::
Hvala za pomoč ampak na strani ni nič uporabnega. Twinhan je delal DVB kartice najprej na bt878, ki je v Linuxu podprt, kasneje pa so prišle revizije na čipsetu mantis, o katerem na forumu ni slišati nič. Revizija kartice je 2033. Prosim za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Technisat Cablestar HD2 HDTV DVB-COddelek: Zvok in slika | 3446 (1705) | Excalibrus |
» | Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 65798 (23506) | k4vz0024 |
» | Katero WiFi kartico za Linux AP?Oddelek: Omrežja in internet | 1249 (1050) | Mavrik |
» | [Linux][Suse] MP3 kodeki in Mac OSX temaOddelek: Operacijski sistemi | 1990 (1681) | kriko1 |
» | Linux set-top-box za SAT TV - DIY dreamboxOddelek: Zvok in slika | 2312 (2160) | Gogo |