Forum » Operacijski sistemi » Windows active key [pomoč]
Windows active key [pomoč]
aFro4 ::
Zdravo
Sm pred kratkim naložu windows Xp Home Edition kr nism najdu cdje od proffesionala, pa mam krneki tam spodi 30 dni za aktivirat windows ... sam ko dam da aktivira mi pride do tega da se začne konektat na microsoft pa se nažalost ne more connect[ piše da je unable to connect / check your network čeprav net dela brezhibno Oo] ... Ve kdo kaj o tem ? unsure.gif
Aja, mam pa ORIGINAL xp home edition, kupljen v trgovini.
Ty, cu.
Sm pred kratkim naložu windows Xp Home Edition kr nism najdu cdje od proffesionala, pa mam krneki tam spodi 30 dni za aktivirat windows ... sam ko dam da aktivira mi pride do tega da se začne konektat na microsoft pa se nažalost ne more connect[ piše da je unable to connect / check your network čeprav net dela brezhibno Oo] ... Ve kdo kaj o tem ? unsure.gif
Aja, mam pa ORIGINAL xp home edition, kupljen v trgovini.
Ty, cu.
root ::
Hm lahko probaš firwall ogasnit za foro dol pa pol probat, če pa še vedno ne bo šlo pa pokliči na M$ in jim zagnjavi zakaj ti ne dela, saj si jih plačal zato :-).
Ja neki je do firewalla, kliče se ActiveArmor in je čudn
niti na msn se ne morm konektat .. tut če ga ugasnem, zbrišem nč.. še vedno brani dostop .. je pa firewall od nvide.. any ideas kaj nardit?
niti na msn se ne morm konektat .. tut če ga ugasnem, zbrišem nč.. še vedno brani dostop .. je pa firewall od nvide.. any ideas kaj nardit?
Poldi112 ::
ugasnit firewall?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
nemorš ga zbrisat .. je sam ena datoteka od tega pod nvidia, k sm jo zbrisu, sam še vedno se ta program blokira
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje snet Windows XP Home Edition ULCPC ?Oddelek: Operacijski sistemi | 954 (834) | RejZoR |
» | Windows XP home - predčasno stara šara? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10678 (8550) | opeter |
» | WinXP Home Edition AktivacijaOddelek: Operacijski sistemi | 1329 (1285) | Skoky |
» | ftp server na clarkconnectuOddelek: Operacijski sistemi | 983 (852) | pro549 |
» | Izbris filma...?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1134 (1039) | Kebab |