Forum » Zvok in slika » prenos zvoka z mikrofona
prenos zvoka z mikrofona
yiyan ::
Zdravo !!
Upam da mi lahko kdo pomaga najti rešitev za sledeč problemček.
Imam kamero, ki nima vgrajenega mikrofona, zato bi mikrofon priključil na osnovno ploščo. Celoten sistem bi uporabil za nadzor parkirišča in bliznje okolice. Pozna mogoče kdo kakšen program, s katerim bi lahko prenašal zvok ali zvočni posnetek.
Cilj tega bi bil, da bi se preko domačega PC prikolpil na IP nadzornega računalnika, ter tako imel sliko ali pa vsaj zvok v "živo".
lp
Upam da mi lahko kdo pomaga najti rešitev za sledeč problemček.
Imam kamero, ki nima vgrajenega mikrofona, zato bi mikrofon priključil na osnovno ploščo. Celoten sistem bi uporabil za nadzor parkirišča in bliznje okolice. Pozna mogoče kdo kakšen program, s katerim bi lahko prenašal zvok ali zvočni posnetek.
Cilj tega bi bil, da bi se preko domačega PC prikolpil na IP nadzornega računalnika, ter tako imel sliko ali pa vsaj zvok v "živo".
lp
M@73Y ::
Uh. za take stvari bi pa potreboval izredno občutljiv mikrofon, in obvezno mikrofonske kable in eno dobro zvočno kartico ki bi bila brez šumov na vhodih. če imaš integrirano zvočno ti ne priporočam takega sistema ker je vse kar boš slišal le: bzbzbzbzbzbz.
Lep pozdrav. Matej
Lep pozdrav. Matej
..jump into psytrance tunnel..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moj zvočnik je lahko tudi mikrofonOddelek: Novice / Varnost | 14093 (11555) | Ahim |
» | Težave z zvočno karticoOddelek: Zvok in slika | 2795 (2546) | MaticKregar |
» | Problem z mikrofonomOddelek: Pomoč in nasveti | 1262 (1066) | Bye |
» | Katere GAMING slušalke kupiti???Oddelek: Kaj kupiti | 4240 (3647) | Yohan del Sud |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8261 (7056) | matjash |