Forum » Kaj kupiti » Nakup LCD TV in DIVX predvajalnika?
Nakup LCD TV in DIVX predvajalnika?
mp5 ::
Lep pozdrav vsem!
Pred začnete pisati, da si naj pogledam prejšne teme o LCD in DIVX teme, lahko povem, da sem že pregledal, ampak ker sem "noob" prosim za enostavne odgovore. Hvala.
Selim se v novo stanovanje in seveda je tu tudi nakup TV in predvajalnika. Prosim, če mi povete kateri LCD TV ( diagonala 82) priporočate za ceno 200 čukov, lahko tudi nekaj več, če je res dober, prav tako prosim za mnenja za nakup DIVX predvajalnika ( podnapisi - šumniki, velikost, nadgrajevanje..) za približno 30 čukov.
Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem.
Pred začnete pisati, da si naj pogledam prejšne teme o LCD in DIVX teme, lahko povem, da sem že pregledal, ampak ker sem "noob" prosim za enostavne odgovore. Hvala.
Selim se v novo stanovanje in seveda je tu tudi nakup TV in predvajalnika. Prosim, če mi povete kateri LCD TV ( diagonala 82) priporočate za ceno 200 čukov, lahko tudi nekaj več, če je res dober, prav tako prosim za mnenja za nakup DIVX predvajalnika ( podnapisi - šumniki, velikost, nadgrajevanje..) za približno 30 čukov.
Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divxvid] United predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 8293 (1365) | markozlak |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24873 (9487) | bizi72 |
» | WD TV HD Media Player + 5.1 Surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4020 (3763) | Okapi |
» | Kateri DVD/(DiVX) predvajalnik do max. 25000 SIT?Oddelek: Zvok in slika | 3976 (3678) | Han |
» | [divxvid] E:MAX predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 3369 (1678) | pin9o11 |