Forum » Pomoč in nasveti » m7vig 400
m7vig 400
kampdany ::
Imam m7vig 400 ploščo na katerje procesor amd 2000.
Ko prvič zaženem pc pridem še do tega, da lahko vstopim v biose, ko pa ga zresetiram in ponovno zaženem mi samo v tistem majhnem zvočniku daja neke zvoke in zmrzne (preden sploh kaj pokaže na ekranu). Nato ga spet ugasnem, z pinom pri bateriji naredim stik, pol pa se spet zažene do biosov. Kaj bi bilo tle narobe? Ali mi lahko kdo da kak nasvet?
Lp
Ko prvič zaženem pc pridem še do tega, da lahko vstopim v biose, ko pa ga zresetiram in ponovno zaženem mi samo v tistem majhnem zvočniku daja neke zvoke in zmrzne (preden sploh kaj pokaže na ekranu). Nato ga spet ugasnem, z pinom pri bateriji naredim stik, pol pa se spet zažene do biosov. Kaj bi bilo tle narobe? Ali mi lahko kdo da kak nasvet?
Lp
dany
Ko ga zaženem se mi prikaže to: http://www3.shrani.si/o.php?napaka99374...
F8 in F9 ne reagira, če pritisnem F1 se nekam premakne do plavega zaslona in potem zmrzne, DEL pa pride v biose.
Ko pa zresetiram spet nek "takt" zvok v zvočniku in se ne zažene...
Lp
F8 in F9 ne reagira, če pritisnem F1 se nekam premakne do plavega zaslona in potem zmrzne, DEL pa pride v biose.
Ko pa zresetiram spet nek "takt" zvok v zvočniku in se ne zažene...
Lp
dany
Ugotovil.
Namesto ddr 333 sem dal notr ddr 400 in zdaj dela, čeprav bi moral podpirat to:
MEMORY
2 x 184-pin DDR DIMM
Maximum 2.0 GB
DDR266/333/400
Ta star ram pa v drugem PC dela normalno.
Ne vem v čem je fora.
Namesto ddr 333 sem dal notr ddr 400 in zdaj dela, čeprav bi moral podpirat to:
MEMORY
2 x 184-pin DDR DIMM
Maximum 2.0 GB
DDR266/333/400
Ta star ram pa v drugem PC dela normalno.
Ne vem v čem je fora.
dany
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Motherboard live update je freeznu, kaj naj naredimOddelek: Strojna oprema | 1432 (1167) | hojnikb |
» | Kako naviti procesor??Oddelek: Navijanje | 10633 (3771) | Blinder |
» | Problem e6300Oddelek: Navijanje | 1249 (966) | Valvoline |
» | Frekvenca rama - resnica ali laž???Oddelek: Strojna oprema | 1324 (1229) | Mavrik |
» | Koncno! Enostavno navijanje GeForcov preko BIOSa! (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3865 (2968) | Milko |