Forum » Pomoč in nasveti » ne morem naložit sistema...
ne morem naložit sistema...
jero_no1 ::
torej problem je sledeč: winsi so mi javljal neki error, ki ga nisem uspel poštimat, zato sm se odloču, da jih naložim na frišno. vendar pa je nastal problem, saj se inštalacija nikakor ni dokončala (večkrat se je ustavl pri formatiranju ali pa pri kopiranju datotek, pol sm pa obupau). disk sm dau v drugo mašino in popolnoma bp naložu winse in vse je delal normalno. tko da sem ovrgu moj prvi sum, da bi bil disk fuč. zanima me če ma kdo kakšen predlog kaj bi lahko blo narobe (ostalih komponent še nisem testirau)
hvala vsem za pomoč!
hvala vsem za pomoč!
delfinus ::
RAM, pregrevanje, napajalnik. Testiraj RAM z memtest, pregrevanje poglej v biosu. Poskus z drugim PSU. V tem vrstnem redu. Ce ni nic od tega je kriva maticna. lp, D.
Self-Defence ::
Če si uporablil isti CD za naložit sistem potem z njim ni najvrjetneje nič narobe. Je pa lahko problem v CDromu. Tako da poskusi še z drugo enoto in bo mogoče delovalo.
LP
LP
mislm, da je šla plata, ker so eni kondenzatorji skurjeni - še slikovni dokaz:
bolj slaba slika (telefon), sam mislm, da se vid bistvo.
bolj slaba slika (telefon), sam mislm, da se vid bistvo.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
sm mal pogledau oglase: klik - pa ne vem al bi vzeu 2. ali 3. (bol se nagibam k tretji k je nforce2)
sm prebral, pa res ni neka umetnost, sam spajkalnika nimam dobrga, tko da smo kupl drugo (ker itak ni moj komp). če pa kdo hoče se igrat s tem, mu prodam plato: Soltek SL-75FRV; za simbolično ceno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napajalnik za TEC elementOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3879 (3137) | Pyr0Beast |
» | zmrzovanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1651 (1307) | ___ |
» | Epox 8RDA+ prenizek VDDOddelek: Strojna oprema | 2730 (2457) | Pyr0Beast |
» | IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL napakaOddelek: Pomoč in nasveti | 2709 (2372) | 1309976 |
» | Moj napajalik je raketa (=zakaj je napajalnik crknu)Oddelek: Strojna oprema | 1537 (1180) | Azrael |