Forum » Operacijski sistemi » Suse Linux Enterprise Desktop 10
Suse Linux Enterprise Desktop 10
damjanster ::
Šele pred kratkim sem vklopil Xgl in se pozabaval s priloženim programjem te distribucije, Ni prvič, da sem presenečen nad katero od linux distribucij, vendar ta ti vzame dih. Toplo priporočam da sprobate Xgl funkcionalnost ob kateri bi znali nekako pozabiti da prihaja MS Vista. Kljub dejstvu, da imam v notesnik integriran GPU od Intel Extreem, mi zadevca zelo lepo dela. Prav tako tudi mojemu kolegu, ki vztraja na P3 in Nvidia MX440 s 64MB GPU ram-a.
Od tod sem preizkusil še Evolucijo, ki se zdaj že brez težav pogovarja s službenim exchange 2003. Wireless dela bp, prav tako pa tudi vse ostalo kar nujno potrebujem v službenem času (VPN, RDP).
Od tod sem preizkusil še Evolucijo, ki se zdaj že brez težav pogovarja s službenim exchange 2003. Wireless dela bp, prav tako pa tudi vse ostalo kar nujno potrebujem v službenem času (VPN, RDP).
Quikee ::
Xgl je le xserver "on top of OpenGL" - kar je dih jemajoče je v bistvu Compiz WM, za katerega pa ne rabiš nujno Xgl (dela prav tako z Aiglx oziroma "out-of-the-box" z najnovejšimi Nvidia 9625 beta driverji).
kriko1 ::
Imaš prav, pravzaprav
compiz-quinn je sedaj beryl-project. In je dosti bolj dodelan od compiz-a.
compiz-quinn je sedaj beryl-project. In je dosti bolj dodelan od compiz-a.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Linux] - 3D namizjeOddelek: Operacijski sistemi | 2113 (1318) | neboben |
» | Dell naj bi izbral Ubuntu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11083 (9535) | MrStein |
» | Ubuntu compizOddelek: Operacijski sistemi | 1961 (1638) | Loaded |
» | Ati linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1080 (993) | kriko1 |
» | Evolucija grafičnega uporabniškega vmesnika (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8058 (5096) | barbarpapa1 |