Forum » Pomoč in nasveti » Eno vprašanje glede napajanja
Eno vprašanje glede napajanja
LazyAss ::
Lp,
Izdelujem si carpc pa me zanima neki. V avto si bom vgradiu računalnik k sm ga imel prej doma. Komponente so: ATX matična plata + 850 celeron + 256 sdr ram + 80 GB ata 7200rmp + radeon 9600se. Zdej ker pač v avtu ni 220 morm kupt dc-dc napajalnik in sicer tegale: KLIK Doma sem imel za to konfiguracijo 200w atx napajalnik ta ki bo pa za avto je pa 160w zdej me zanima a bo 160w dost za to konfiguracijo al ne ? na 200w mi je doma delal čist normalno in mi ni nikol izklopl comp al pa kej podobnga...
Najlepša hvala za adgovor.
Lp, Lenart
Izdelujem si carpc pa me zanima neki. V avto si bom vgradiu računalnik k sm ga imel prej doma. Komponente so: ATX matična plata + 850 celeron + 256 sdr ram + 80 GB ata 7200rmp + radeon 9600se. Zdej ker pač v avtu ni 220 morm kupt dc-dc napajalnik in sicer tegale: KLIK Doma sem imel za to konfiguracijo 200w atx napajalnik ta ki bo pa za avto je pa 160w zdej me zanima a bo 160w dost za to konfiguracijo al ne ? na 200w mi je doma delal čist normalno in mi ni nikol izklopl comp al pa kej podobnga...
Najlepša hvala za adgovor.
Lp, Lenart
Pita majmunic mamu : zasto smo mi ovako ruzni ? Mama ga tjesi : budi sine sretan da ovako izgledamo, da samo vidis onog koji cita ovo kakav je !!! :PPP
bosmla ::
Razmisljaj raje v smeri, da napajalnika (in se prej pretvornika) sploh ne rabis v avtu ze imas 12V, ki jih potrebujes za comp. (pa se 5 in 3.3v kar pa sploh ni problem)
LazyAss ::
Rabš rabš ;) Vrjem ta napajlnik ti stabilizira na 12V ne glede na to a dobi 6V notr al pa 24V v avtu pa napotost tut ni nikol 12V ampak zmeraj med 13 in 14 :) Sej mene zanima sam če bo dost teh 160w za to konfiguracijo gor bo use kar sm naštev pa če ma še mogoče kej veze 3usb 1x touch screen 1x brezžična tipkovnca pa 1x usb BT :) Najlepša hvala če mi bo kdo znov povedat :)
Lp, Lenart
Lp, Lenart
Pita majmunic mamu : zasto smo mi ovako ruzni ? Mama ga tjesi : budi sine sretan da ovako izgledamo, da samo vidis onog koji cita ovo kakav je !!! :PPP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iscem ITX maticne z DC 19VOddelek: Kaj kupiti | 1434 (1046) | zavajon |
» | Asus P8H77-I + picoPSU (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11353 (10471) | akulp |
» | PicoPSU oz. nekaj pod 150WOddelek: Kaj kupiti | 1984 (1360) | veqlargh |
» | Nettop - izbiraOddelek: Pomoč in nasveti | 1278 (1046) | akulp |
» | Napajalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11001 (9487) | Pyr0Beast |