Forum » Zvok in slika » kvaliteta slike na tv iz kabelskega omrežja
kvaliteta slike na tv iz kabelskega omrežja
bomber111 ::
mene pa zanima če kdo kaj ve kako kvaliteten signal ti je kabelski operater dolžan zagotavljati na priključku. pri nas so nasploh slike bolj slabe(za celo naselje). verjetno obstaja kakšen minimum v jakosti signala v dB in pa verjetno tudi sama kvaliteta.
sem pa imel ta vikend doma na probi philipsov LCD diagonale 82 cm in priklopim na omrežje in slika katastrofa, pol kličem v big banb in mi povejo da lcd pač rabi malo bolj kvaliteten signal, kar bi ga kabelska morala imet, no pol kličem operaterja in mi tip reče da za lcd bi pa ja že moral met digitalni sprejemnik za sprejem programov, ki pride pa 20 jurjev po tv-ju. pridejo v petek merit signal. aja letos so mi že trikrat hodili sliko popravljat a videl še nisem nobenega.
sem pa imel ta vikend doma na probi philipsov LCD diagonale 82 cm in priklopim na omrežje in slika katastrofa, pol kličem v big banb in mi povejo da lcd pač rabi malo bolj kvaliteten signal, kar bi ga kabelska morala imet, no pol kličem operaterja in mi tip reče da za lcd bi pa ja že moral met digitalni sprejemnik za sprejem programov, ki pride pa 20 jurjev po tv-ju. pridejo v petek merit signal. aja letos so mi že trikrat hodili sliko popravljat a videl še nisem nobenega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slaba slika na vseh digitalnih TV, dobra na analognih CRT TVOddelek: Zvok in slika | 8025 (5952) | Senitel |
» | Philips 42pfl7403h ni zvoka, dobil bom popizdiOddelek: Zvok in slika | 4690 (4008) | Faust_nine |
» | SiOL Trio vs T-2 TrojčekOddelek: Omrežja in internet | 9511 (7489) | Mare2 |
» | Kabeljska televizija - slaba kvaliteta slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 3012 (3012) | darkolord |
» | Dlančnik namesto avtoradia???Oddelek: Zvok in slika | 2199 (1822) | krneki0001 |