Forum » Programiranje » [Java] web aplikacije - example
[Java] web aplikacije - example
kyusss ::
Živjo,
lahko kdo priproči kakšno knjigo ali malo bolj "advanced" tutorial, ki se ukvarja z izdelavo web aplikacij v javi (jsp/servlet). Sedaj sem dost programiral v php-ju, rad pa bi se naučil tudi delat v javi.
Pa ne glih dajat linkov na kašn "hello world" tutorial... Zanima me delo za bazami, avtentikacija uporabnikov, ... oz. super bi blo kar kasn source ene bolj obširne aplikacije, da dobim občutek kako sploh zastavit stvari.
Hvala in lep pozdrav!
p.s.: kater IDE se vam zdi dober
lahko kdo priproči kakšno knjigo ali malo bolj "advanced" tutorial, ki se ukvarja z izdelavo web aplikacij v javi (jsp/servlet). Sedaj sem dost programiral v php-ju, rad pa bi se naučil tudi delat v javi.
Pa ne glih dajat linkov na kašn "hello world" tutorial... Zanima me delo za bazami, avtentikacija uporabnikov, ... oz. super bi blo kar kasn source ene bolj obširne aplikacije, da dobim občutek kako sploh zastavit stvari.
Hvala in lep pozdrav!
p.s.: kater IDE se vam zdi dober
Fizikalko ::
Super knjiga.
Uporabljaš lahko Eclipse. Še bolje pa kak Rational Studio Developer (ampak je zelo drag).
Uporabljaš lahko Eclipse. Še bolje pa kak Rational Studio Developer (ampak je zelo drag).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadaljevanje učenja javeOddelek: Programiranje | 1831 (1284) | c00L3r |
» | Android tudi za C in C++Oddelek: Novice / Android | 6186 (4484) | Gandalfar |
» | Velike dileme s programskimi jezikiOddelek: Programiranje | 3283 (2023) | roli |
» | java potomec c++ -a?Oddelek: Programiranje | 2559 (2087) | NoUse4AName |
» | Kje začeti z programiranjem? (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 7910 (5514) | BigWhale |