Forum » Zvok in slika » Leče in minimizacija pri digitalnih fotoaparatih - prosim pomoč
Leče in minimizacija pri digitalnih fotoaparatih - prosim pomoč
fufo ::
Pozdravljeni!
Ker delam seminarsko nalogo z naslovom Leče in minimizacija pri digitalnih fotoaparatih, bi vas prosil, če mi lahko pomagate. Namreč, na netu bolj al manj nič kaj ne zasledim o tej temi. Vem da ta tema glih ne spada sem, ampak bi vas proso če mi pomagate. Če imate kakršnokoli literaturo ali pa kajkoli, pošljete na moj mail. fufo.amd@gmail.com ali pa kot debato vdarimo v tej temi
Hvala že vnaprej in lp
Prijeten dan
fufo a.k.a. Klavdio
Ker delam seminarsko nalogo z naslovom Leče in minimizacija pri digitalnih fotoaparatih, bi vas prosil, če mi lahko pomagate. Namreč, na netu bolj al manj nič kaj ne zasledim o tej temi. Vem da ta tema glih ne spada sem, ampak bi vas proso če mi pomagate. Če imate kakršnokoli literaturo ali pa kajkoli, pošljete na moj mail. fufo.amd@gmail.com ali pa kot debato vdarimo v tej temi
Hvala že vnaprej in lp
Prijeten dan
fufo a.k.a. Klavdio
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do routerja preko modemaOddelek: Omrežja in internet | 3821 (3481) | [ecstazy] |
» | Seminarska windows XP in Linux MandrivaOddelek: Operacijski sistemi | 1407 (1255) | overlord_tm |
» | C++ 2 NALOGIOddelek: Programiranje | 1050 (818) | Tutankhamun |
» | Katere elemente kupiti?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1138 (937) | Azrael |
» | Tech Ed 2006Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3264 (2325) | Microsoft |