Forum » Pomoč in nasveti » 3Com mrežna kartica
3Com mrežna kartica
BC3 ::
en mi ponuja 3Com Fast EtherLink XL PCI (10/100) mrežno kartico iz leta 1997 v zameno za Gold Plus 56k modem. nimam pojma o mrežnih zato me zanima a je to sploh kj vredn, a se mi splača zamenat al ne.
(modem je bil pa ene 3 do 4 jurje ko sem ga kupu)
(modem je bil pa ene 3 do 4 jurje ko sem ga kupu)
- spremenilo: BC3 ()
goba ::
3com-ove mrezne so seveda OK in nenormalno drage. Ni jasno za katero kartico gre, sem pa preprican, da jo bo prepoznal prav vsak OS.
ja v WinMe me neki zejbava ampak v XP-jih (device manager) pa tole piše: 3Com EtherLink XL 10/100 PCI TX NIC (3C905B-TX).
upam da je zdj kj bol jasno
upam da je zdj kj bol jasno
dobr, pol bom pa najbrž kr zamenu.
andrej, ToniT, xwy, a sigurno govorite o isti kartici (ta je iz leta 1997)
andrej, ToniT, xwy, a sigurno govorite o isti kartici (ta je iz leta 1997)
-:| athlon x2 5000->phenom fx-5000@3G, vapor-x 4890, aeneon xtune |:-
ToniT ::
Govorimo o isti kartici. Ko sem jih pred leti dobil, nisem mogel verjeti, kakšna razlika je proti drugim karticam (takrat).
Can ::
3Com 905 je res dobra kartica, s katero praktično ni težav na nobenem sistemu. Po drugi strani pa bi ti povsem enako služila mrežna Realtek (Mlacom) za 2800 SIT.
Vanich ::
Genau to kartico mam na šihtu na ene 50 PC-jih in s stvarjo ni ama baš nobenega problema. Vzemi jo. Nimaš se kej zajebat.
Hvala za odgovore, bom zamenu.
gkovac ::
3C905b-TX je ena najboljših mrežnih na trgu... definitivno zamenjaj.. edin kar rabiš so driverji... če ti jih ne rata najt me kontaktiraj pa ti jih pošljem... BTW predlani sem kupil tako kartico in sem zanjo dal 12k SIT
lp,SuLc
lp,SuLc
lp,
drijverje mam od windowsov pa se mi zdi da so kr dobri.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem pri postavitvi omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1740 (1640) | Meamoto |
» | Sprememba registra, da bi enejblal LAN procesorOddelek: Operacijski sistemi | 1847 (1584) | Microsoft |
» | Računalnik ne registrira DNS-a?Oddelek: Omrežja in internet | 1761 (1531) | Hojne |
» | RA 2 networkOddelek: Igre | 903 (837) | ABX |
» | mrežnaOddelek: Kaj kupiti | 1118 (1021) | mrbig |