Forum » Igre » RA 2 network
RA 2 network
mobisuxguru01 ::
hojla, mam 2 kompa povezana v mrežo, oba se vidta, fajle lohk kopiram, prek tcp/ip delajo špili, problem pa nastane pri RedAlertu 2, kompa se enostavno ne vidta, mam ipx, nebui, tcp/ip inštaliran, mreža deluje, sam pri RA2 ne dela (oz. igre prek ipx)
če ve kdo za kkšno rešitev nj lepo prosim poamga
lp
če ve kdo za kkšno rešitev nj lepo prosim poamga
lp
Dami ::
A mato oba isto verzijo špila? Lahk da ma kdo patch inštaliran, drug pa ne. To zna bit problem. Mora bit enaka verzija, kr drgač ne bo šlo.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
kockish ::
Ce imas win2k, je to vzrok za problem (vsi C&Cji in RAji imajo ocitno cuden IPX, ki ne dela v win2k).
mobisuxguru01 ::
mam win98se
pa po ena mrežna v vsakem kompu
3com Fast EtherLink XL 10/100 MB TX Ethernet NIC (3C905B - TX) ce to komu kj pove
pa po ena mrežna v vsakem kompu
3com Fast EtherLink XL 10/100 MB TX Ethernet NIC (3C905B - TX) ce to komu kj pove
Simko ::
mogoce internet connection sharing instaliran na katerem?
Ce mas IPX vezan se kam drugam kot na mrezno ga odvezi....jaz sem mel dve mrezni, pa sem mel na obe vezan IPX protokol in ni delalo.Pol sem ga vezal le na tisto mrezno, ki jo uporabljam za domaci lan, pa je zadeva zalaufala.
Ce mas IPX vezan se kam drugam kot na mrezno ga odvezi....jaz sem mel dve mrezni, pa sem mel na obe vezan IPX protokol in ni delalo.Pol sem ga vezal le na tisto mrezno, ki jo uporabljam za domaci lan, pa je zadeva zalaufala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lan med win 2k inwin 98se (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5338 (4574) | Klemenn |
» | LAN problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1921 (1672) | kockish |
» | ADSL in mreža blemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1434 (1268) | Betek |
» | UT LAN problemOddelek: Igre | 1662 (1500) | srale |
» | Kaj je z mojo mrežo???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1268 (1137) | OrlyTM |