Forum » Programska oprema » Kako to storiti v excelu oz. katerem podobnem programu?
Kako to storiti v excelu oz. katerem podobnem programu?
SleepLess ::
Lep pozdrav! Nekaj me zanima v zvezi z Excelom in upam, da bo mi kdo lahko odgovoril na vprasanje. Zanima me ce je izvedljivo naslednjev excelu ali kaksnem drugem programu, ki je user friendly. Vnesenih je 6 skupin. Vneseni so dnevi v tednu, ter vsaki dan nočne in dnevne izmene. Sedaj pa me zanima, v katerem programu najlaze storiti tako, da npr ce dela prva skupina dnevno izmeno v pondeljek, potem ne more delati tudi nocne isti dan. V bistvu bi rabil samo tale pogoj, pa da vneses 6 skupin in ti potem program avtomatsko razporedi po izmenah v dnevih. Hvala za odgovore.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | delodajalec mi vzame dopust v času dela prostega dneOddelek: Loža | 5299 (4137) | Furbo |
» | Za uravnavanje bioritma pomembna zora in mrakOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 18621 (15091) | Pithlit |
» | Menjava skupin na FRIOddelek: Šola | 1282 (1140) | Cowboy6 |
» | Elektrotehnika faksOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3648 (3360) | pitagora |
» | Protiprašni filtriOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1048 (946) | SkIDiver |