» »

računalnik se prižge za par sekund

računalnik se prižge za par sekund

Alessio983 ::

računalnik se prižge za par sekund potem pa se ugasne in moram potegniti elektriko ven in spet not da lahko zalavfam in spet isto, kaj bi lahko bilo , zamenjal sem rame , ne dela , napajalnik , ne dela ... , edino plata pa procesor še ostaneta , kaj bi lahko bilo???

PaX_MaN ::

Hm,to meni dela ena stara kišta, ko jo priklopim na elektriko. Pa se ti potem pri drugem zagonu normalno zažene?

`ripper` ::

a se pregreva mogoce? to verjetn si preveril ze, sam moram prasat, cist za usak slucaj, ce si pozabu prevert...slis se tko, ko da se ti CPU pregreva in kisto ugasne, ker se takoj segreje =)

porocaj, drgac pa plato zamenaj, CPU ponavad je trpezna stvar, ne guzne kr tko
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)

marsikaj sem že probo pa nič ne gre , če bi se pregreval pa skoraj nemogoče saj imam vredo hladilnik gor , tako da nevem nemogoče da se pregreva , razn če pasta nima vredi prevoda , sam če vent. lavfa se ne more kr po 10 sekundah pregret al kako

Puzo ::

Po vsej verjetnosti je kriv napajalnik! Meni se je na starem kompu pregreval in kak sem vklopo pc se mi je vgasno. kriv je bil napajalnik! Kakšen napajalnik maš noter? CPU skoraj dvomim, da bi se ti pregreval tak hitro!
ASUS M2N-e | AMD Athlon 64 X2 6000+ Dual-Core
Crucial Ballistix DDR2-1000 | nVidia 8800GTS

Maximus ::

Po vsej verjetnosti je napajalnik. Probi kje drugega dobit, za test.

sm probo nardi isto s kermokol napajalniku;(

Duhec ::

Če nisi nič delal okol CPUja, potem je stik OK. CPU vent tudi laufa, torej ostane plata, ki ima mogoče slabe kondenzatorje. Vizualno jih poglej, če niso kaj preveč počeni na vrhu ali rjavi ali celo, da je kaj steklo iz njih.
Malo preveri, če ni preveč prahu okoli mosfet-ov.
Izštekaj napajanje vseh IDE in sata naprav, USB enot in poizkusi, če tudi tako PC zaštarta samo za nekaj sek.

JulijaNet ::

Meni je delalo enako. Vsi so govorili, da je napajalnik. Na koncu sem ugotovila, da se mi je pregrel HD in crknu. Napajalnik mi deluje že eno leto od takrat.

LP.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Prodaja prek Bolhe (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10219933 (17374) dzinks63
»

Računalnik mi zmrzne (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
668200 (6265) burek17
»