» »

Ali hotmail deluje vredu?

Ali hotmail deluje vredu?

R33D3M33R ::

Ker mi je prijateljica danes napisala, da ni dobila dveh mojih mailov in ker sem sumil, da maili niso prispeli tudi do nekaterih drugih prejemnikov, sem si pri hotmailu odprl poštni račun. Nanj sem poslal 5 sporočil, od tega sem prejel samo eno in še to mi je označilo kot spam ;( Tudi prijateljici sem poslal dva maila, pravi da ju je dobila.
Na druge račune lahko mail pošiljam brez problemov (preko thunderbirda, ki uporablja arnesov mail strežnik)

Zanima me, če ima še kdo težave pri pošiljanju mailov na hotmail. Ali se da kakorkoli preveriti, če je hotmailov strežnik mail sploh prejel oz. če je moj strežnik zadevo dostavil? S tem seveda ne mislim "potrdila o sprejemu".

Aja, strežnik me je očitno uvrstil na spam listo, čeprav si že dve leti dopisujem z nekaterimi na hotmailu. Kam se lahko pritožim?
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Bakunin ::

kaksno placilo - taksno delo.

Ja, sem opazil. Poslal sem mail na support@hotmail.com in dobil odgovor v katerem piše, da to ni monitored e-mail address in da naj izberem Help v hotmail računu. Tam sem se poskušal prebiti do nekega kontaktnega naslova in ko sem končno našel pravo stran, sem videl, da ne morem narediti popolnoma nič. Pod tistim kar bi lahko naredil v mojem računu je bila praznina. Očitno je support plačljiv, torej bi moral plačati, da bi lahko vprašal zakaj mi ne pošlje vseh mailov na hotmail 8-O .

Kaj naj rečem, so pač prasci, naj si vtaknejo ta hotmail nekam ;((

Vsem uporabnikom hotmaila in tistim, ki bi to radi postali, zadevo odsvetujem, ker je popolnoma zanič. Case closed.

/od sedaj naprej Microsoft sovražim še bolj ;((

jype ::

kaj pa je z gmailom narobe?

Nič, gmail je super, saj ga tudi uporabljam, ampak poskušaj ti dopovedati tistim, ki so mail odprli pri hotmailu zaradi MSNja, da je hotmail bad in da naj raje uporabljajo g-mail. Mission impossible.
Saj jaz ne rabim dodatnega hotmail maila. Fora je v tem, da se je pričelo dogajati, da sporočil nekateri prejemniki na njem niso dobili. Potem bogve zakaj sem prišel na spam-block listo ;( .

Ko sem si registriral testni račun je moje maile (dobil sem le 2 od 6tih poslanih), ki sem si jih sam poslal, enostavno vrglo med spam. Kar tako. Nisem mogel verjeti 8-O .
Potem sem pa še poskusil preko hotmaila meni poslati mail. Pisalo je poslano, ampak ga še sedaj nisem dobil. Minilo je pa že olala časa.

Torej če potegnem skupaj, bogve koliko mailov se je že izgubilo. Verjetno nisem edini s takšnimi problemi. Katastrofa in sramota za hotmail ;((

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spamerji se z botnetov selijo na legitimne, a kompromitirane račune

Oddelek: Novice / Varnost
125127 (3961) Iatromantis
»

Hotmail z novimi metodami za varovanje elektronskih predalov

Oddelek: Novice / Varnost
226685 (5622) MrStein
»

Hotmail uvaja aliase (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
5520285 (18674) kitara8
»

Microsoft izdal Office Web Apps (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
5825003 (22692) Utk
»

Koliko spama dnevno in kako se borite proti tej nesnagi

Oddelek: Loža
111271 (1045) Nejc Pintar

Več podobnih tem